TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

JKS a/s, Hillerød

|
Nordsjælland
|
Indrykket 03-06-2021

2 dygtige byggeledere/entrepriseledere til Wolff Svendsen i Hillerød

Wolff Svendsen A/S har mere en 50 års erfaring inden for entreprise, projektstyring og tømrerarbejde. Virksomheden er en stærk fusion mellem to solide virksomheder i Hillerød, der leverer de bedste løsninger for det offentlige og private.

Målsætningen er at vedligeholde og renovere stærke, smukke bygninger, som kommer menneskerne, der skal bruge dem, til gavn.

Derfor er der stor fokus på at bygge videre på års akkumuleret viden og traditioner, samtidig med at medarbejderne holdes opdateret med den nyeste viden og teknologi. Ligeledes vægtes sikkerhed og et godt arbejdsmiljø højt i det daglige.Om rollerne

Til Wolff Svendsen i Hillerød søger vi nu, til opgaver i København og Nordsjælland, 2 erfarne byggeledere, der formår at holde mange bolde i luften på samme tid. Vores nye byggeledere vil referere til afdelingschefen. Vi søger kandidater til følgende to roller:

 1. Byggeleder til service- og renoveringsprojekter til B2B segmentet (op til 0,5 mio.). Du vil selvstændigt varetage koordineringen af omkring 100 opgaver i størrelsesordenen DKK 0 - 0,5 mio. Er du tømrer med en videreuddannelse som bygningskonstruktør eller lignende og kan løfte rollen som faglig leder, vil du være oplagt til rollen.
 2. Byggeleder/projektleder til mellemstore hovedentrepriser inden for renovering og tilbygning (0,5-50 mio.) til B2B segmentet. Du vil selvstændigt skulle håndtere sager i størrelsesordenen op til DKK 10 mio. samt bistå projektcheferne i større, komplicerede sager i størrelsesordenen DKK 10 - 50 mio. Har du en længere byggeteknisk uddannelse som fx arkitekt, bygningsingeniør eller bygningskonstruktør, og har du solid erfaring fra lignende rolle, vil du være en interessant kandidat til rollen.

Om dig

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i en travl hverdag. Derudover er det vigtigt, at du kan samarbejde og kommunikere med mange forskellige fagligheder. Det er vigtigt, at du har fokus på den gode dialog og proces. Vi forestiller os desuden, at du:

 • Har en relevant byggefaglig uddannelse som tømrer, bygningskonstruktør, arkitekt eller bygningsingeniør
 • Har solid erfaring fra en tilsvarende rolle, hvor du selvstændigt har varetaget dine opgaver
 • Sætter en ære i at opretholde et højt fagligt niveau
 • Har erfaring med slumpakkord
 • Er en habil bruger af Excel
 • Har erfaring med e-komplet, Chisa, Microsoft Projects, Blue Beam eller Sigma, da det vil være en fordel, men ellers skal vi nok klæde dig på
 • Har gyldigt kørekort samt opholds- og arbejdstilladelse i DK
 • Taler og skriver godt og forståeligt dansk og engelsk
Endeligt er det vigtigt, at du:

 • Er købmand i hjertet og har en god økonomiforståelse
 • Evner at koordinere alle faggrupper i en byggesag
 • Ved hvornår du skal indhente nødvendig bistand fra eksterne rådgivere (til fx KS, sikkerhed samt drift og vedligehold)
 • Arbejder struktureret og løsningsorienteret
 • Arbejder ansvarligt og selvstændigt med dine opgaver
 • Er imødekommende og serviceminded


Vi tilbyder

Et udviklende job på en spændende arbejdsplads, hvor der desuden er stor fokus på socialt samvær. Stillingen er en fuldtidsstilling med en arbejdsuge på ca. 40 timer, og arbejdstiden placeres fleksibelt mellem 07.00 og 18.00 under hensyntagen til opgaveløsningen og kundernes behov.

Wolff Svendsen tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke; herunder sundhedsforsikring og pension. Tiltrædelse snarest muligt.


Interesseret?

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Wolff Svendsen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via ”Søg stillingen” nedenfor. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, så send din ansøgning med det samme.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Julia Budolfsen på 30 85 12 91 eller jhb@jks.dk.Om Wolff Svendsen

I dag beskæftiger Wolff Svendsen mere end 50 medarbejdere, hvoraf de 15 sidder på kontoret. Alle vores medarbejdere brænder for deres fag, og er trænet til at arbejde effektivt og selvkørende. Samtidig ved vi godt, at når det er hyggeligt at komme på arbejde, og der udveksles kompetencer, viden og humor, så smitter entusiasmen af på resultatet. Derfor er omdrejningspunktet altid at have et højt fagligt niveau i en stærk organisation, så vi kan levere kvalitetsarbejde – til den aftalte pris og tid. Omhyggelig kvalitetskontrol i samarbejde med kunden er centralt for os, og vi har fokus på en ordentlig tone, både internt og eksternt. Vi mener det, vi siger. Tillid og overholdelse af aftaler er det vigtigste omdrejningspunkt – og for vores kunder betyder det, at man kan være sikker på, at økonomi og tidsfrister holder, og at vi tager telefonen, hvis der er spørgsmål. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, for vi kærer os om vores faglige stolthed, og vores opgave slutter derfor ikke, før både vi og kunden er helt tilfreds. Kort sagt ved vi, at hvis fundamentet er stærkt, er der ingen grænser for, hvad der kan bygges.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
JKS a/s, Hillerød
Lokesvej 8
3400 Hillerød
Tlf:
30851322
Kontaktperson
 
Tlf:
30851291
Adresse:
3400 Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-06-2021
Udløber:
01-07-2021
Kviknummer:
LJA-82200153
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
JA Connect
Herning, Vestjylland
Gem annonce