TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Kalundborg Kommune

Kalundborg Kommune

|
Indrykket 14-11-2019

Animator, CG'er eller Motion Graphic designer søges til animationsundervisning (Deltid)

Om jobbet:

Musisk Skole Kalundborg søger en frisk, engageret, inspirerende og fagligt kompetent person til at undervise børn og unge i animation. Undervisningen ligger p.t. tirsdage på Kalundborg Gymnasium kl. 13.45-15.20 og på Musisk Skole Kalundborg kl. 15.40-20.00.

Skolerne ligger inden for gå-afstand af hinanden og stationen.
Stillingen er på 12/27 timer om ugen, inkl. forberedelse/øvrige timer ud over undervisning.

Stillingen besættes pr. 1. januar 2020 og selve undervisningen starter 7. januar.

Arbejdsområde
Undervisningen forgår i Kalundborg og består af henholdsvis to fritidshold på Musisk Skole Kalundborg for aldersgruppen ca. 10-15-årige samt et hold på Kalundborg Gymnasium for de lidt ældre. Samarbejdet med Kalundborg Gymnasium er nyligt opstartet og genforhandles hver sæson med henblik på evt. fortsættelse. Undervisningen på gymnasiet handler om HF Animation en fagpakke der arbejder med animation, tegning og visuelt arbejde i en 2-årig HF eksamen, der er adgangsgivende til de korte og mellemlange uddannelser, hvor animationspakken hjælper den studerende til at skabe en portofolio som kan være adgangsgivende til de kreative uddannelser.

Ud over de ca. 36 ugers undervisning pr. sæson på Musisk Skole, kan forekomme arbejdsuger til arbejdsopgaver, som aftales og afstemmes med skolens ledelse. Det kan være undervisningsrelaterede opgaver / øvrige opgaver som f.eks. pædagogiske dage, forevisninger og andre fællesaktiviteter. Disse aktiviteter kan forekomme på andre ugedage i henhold til skolen årsaktivitetsplan og gældende arbejdstidsaftale.

Varetagelse af undervisning i aktiviteter som eks. animations-camp kan udløse ekstra løn efter aftale.


Din profil:

Vi forventer at du

 • Har erfaring med at arbejde med animation
 • Kender til de 12 grundprincipper i animation
 • Har kendskab til dramaturgiske modeller samt figur- og baggrundsdesign
 • Evner de tekniske krav, såsom at betjene apps til optagelse, lægge lyd på filmene samt uploade og efterredigere i produktionerne
 • Kan arbejde med forskellige animationsteknikker, som cut-out, modellervoks osv. Hvis du kan 3D-Blender er det et plus, da vi har elever der ønsker at lære 3D
 • At du kan lide at arbejde med børn og unge
 • At du er tydelig og anerkendende i dialogen med børn og unge.


Derfor skal du vælge os:

Vi kan tilbyde

 • En særdeles aktiv og fagligt kompetent medarbejderstab
 • Mulighed for deltagelse i fællesaktiviteter i samarbejde med andre engagerede, kvalitetsbevidste og humørfyldte kolleger
 • Mulighed for medansvar for at deltage i/præge udviklingen i Musisk Skole.
 • En velrenommeret Musisk Skole, samt eget hus med gode fysiske rammer og tjekkede faciliteter.

Om Musisk Skole

Musisk Skole Kalundborg underviser hovedsagelig børn og unge i alderen 0-25 år, bosiddende i Kalundborg kommune, men kan derudover tilbyde undervisning til voksne.

Musisk Skole leverer en bred vifte af undervisningstilbud i rytmik, musik, dans og animation - baseret på høj professionel kvalitetsundervisning af uddannede medarbejdere.

Undervisningen omfatter så vidt muligt alle instrumentgrupper, såvel rytmiske som klassiske genrer, samt instrumental-/vokalundervisning, sammenspil og div. dansetilbud samt animation.

Musisk Skole har 26 ansatte og ca. 1000 elever.


Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse sker i henhold til musikskoleoverenskomsten indgået mellem KL og FMM.


Hvis du vil vide mere:

Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker at aflægge et besøg på Musisk Skole, er du velkommen til at kontakte leder af Musisk Skole Heidi Holme Bjerborg på heidi.bjerborg@kalundborg.dk / mobil 51 82 64 52.

Du kan også få et indtryk af Musisk Skole via vores hjemmeside på www.kalundborg.dk/musiskskole


Ansøgning:

Skriftlig ansøgning samt oplysninger om uddannelse, showreel, tidligere beskæftigelse og referencer sendes elektronisk senest den 28. november 2019. 

Ansættelsesudvalget udvælger derefter kandidater til stillingen og samtaler afholdes 10. december 2019.


Om os:

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kalundborg Kommune
Musisk Skole Kalundborg
Skovbrynet 55
4400 Kalundborg
Praktisk information
Oprettet:
14-11-2019
Udløber:
28-11-2019
Kviknummer:
LJA-77461030
Jobtype:
Fuldtid
Deltid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
GEO
Aarhus, Østjylland
RANTEK A/S
Randers, Østjylland