TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rebild Kommune

|
Nordjylland
|
Indrykket 13-01-2022

Anlægsingeniør og projektleder til Center Plan, Byg og Vej

Vil du hjælpe os på vej? For vi mangler en anlægsingeniør og projektleder til infrastruktur, byggemodninger og trafiksikkerhed

Rebild Kommune er med sin unikke placering og smukke natur en attraktiv bosætnings- og erhvervskommune. Det betyder, at kommunen er i rivende udvikling, og væksten medfører flere spændende og udfordrende opgaver inden for anlæg, veje og trafikområdet.

I Støvring er store byområder under tilblivelse bl.a. boligområder og centerområde i Støvring Ådale. Der er i flere af de mindre bysamfund igangsat kommunale og private byggemodninger til både bolig og erhverv, ligesom vi arbejder med områdefornyelser og vej- og trafiksikkerhedsprojekter. Rebild Kommune prioriterer trafiksikkerhed og cykeltrafik højt, og der er derfor en række større og mindre anlægsprojekter, som skal gennemføres de kommende år, bl.a. cykelstier ved Terndrup-Bælum og Hellum-Skørping og ombygninger af vejanlæg. Vi har desuden opstartet planlægningen af en ny omfartsvej syd om Støvring, hvor der også udarbejdes en strukturplan for en ny bydel.

Center Plan, Byg og Vej spiller en central rolle i at sikre den fremtidige udvikling med infrastruktur og byggemodninger. Vi løser opgaver indenfor planlægning, anlæg, byggeri, drift og myndighedsbehandling, og vi har derfor forrygende travlt. Vi har derfor oprettet en ny stilling. Vi har brug for en kollega, der har lyst til at være med til at sikre udviklingen og realisere de konkrete anlægs-, sti- og vejprojekter.

Hvem er du?
Som person er du uformel, uhøjtidelig, løsningsorienteret og effektiv. Du er drevet af at skabe udvikling, og du kan sikre fremdrift i projekter. Du ved, at vi skaber de bedste resultater sammen med andre, og du værdsætter det gode samarbejde såvel med andre faggrupper som med borgere, erhvervsliv, lokalråd og rådgivere.

Du er fleksibel og omstillingsparat og trives i en hverdag, hvor opgaverne opstår løbende. Du kan håndtere byggemodninger og vejanlæg fra planlægning og projektering til etablering. Du kan holde fokus på flere sager samtidigt, og du bidrager til hverdagen med smil og godt humør.

Du har erfaring med trafik og anlægsprojekter enten fra rådgiverbranchen eller fra en anden kommune. Fagligt kan du være ingeniør, landinspektør, konstruktør, teknisk designer eller lignende.

Arbejdsopgaverne
Du vil primært få opgaver inden for kommunale trafiksikkerheds- og anlægsprojekter. Opgaverne kan i samarbejde med teamet tilpasses dine kvalifikationer og interesser.

Vi forventer, at du bl.a. skal:

  • Være projektleder for anlægsprojekter fx kommunale byggemodninger, cykelstier og vejanlæg
  • Varetage projektering af vejanlæg og byggemodninger – evt. i samarbejde med rådgivere
  • Styre økonomi og tidsplaner for anlægsprojekter
  • Varetage borgerdialog og have fokus på inddragelse og rettidig information.
  • Arbejde med trafiksikkerhedsprojekter og information.

Stillingen
Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med mulighed for fleksible arbejdstider og hjemmearbejde.
Forventet ansættelsestidspunkt er den 1. april 2022.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.

Hvem er vi?
I Center Plan, Byg og Vej er vi i alt 40 ansatte fordelt på 4 teams – Plan, Byg og Vej og Byggeri og Anlæg. Hvert team tilrettelægger og løser opgaver selvstændigt, men vi har fokus på sammenhængende processer og arbejder med projekter på tværs af organisationen. Vi har en stor kontaktflade til borgere og erhvervsliv og prioriterer at yde en hurtig og god service.

Vi lægger vægt på høj faglighed, og på mulighederne for at den enkelte kan udvikle sig fagligt og personligt i jobbet. Vi er gode kollegaer og har fokus på, at alle trives, og at der er balance mellem arbejdsliv og familieliv.

I vejteamet bliver vi med den nye kollega 11 medarbejdere, som hver især arbejder med specifikke opgaveområder, men også i større eller mindre omfang kan fungere som backup for sine kollegaer. Vi løser opgaverne i fællesskab og tilstræber altid at være til rådighed for hinanden. Vi benytter bla. Microsoft Office, Mapinfo, Kortinfo, Sbsys, Opus og Vejman. Til projektering af anlægsprojekterne anvendes AutoCad og NovaPoint.

Centret holder til i administrationsbygningen i Nørager, en halv times kørsel fra Aalborg, Viborg og Randers.

Alt det praktiske
Der er ansøgningsfrist mandag den 14. februar 2022 kl. 8.00.

Vi regner med at holde ansættelsessamtaler den 21. februar 2022.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Britta Pørksen på mail bbpo@rebild.dk / telefon 99 88 99 62 eller teamkoordinator Dorte Munk Nielsen på mail dmmn@rebild.dk / telefon 99 88 76 43.

Du kan også slå et smut forbi rebild.dk eller besøge os i Nørager (Ring gerne i forvejen).

Du skal søge via vores rekrutteringssystem via opslaget her.

Kommunen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed, og opfordrer derfor alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion, handicap og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Den 1. januar 2019 blev der indført røgfri arbejdstid – og matrikler for alle ansatte i Rebild Kommune

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Rebild Kommune
Hobrovej 110
9530 Støvring
Tlf:
99889988
Kontaktperson
 
Adresse:
9530 Støvring
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Udløber:
14-02-2022
Kviknummer:
LJA-83222170
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed