TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

VBM Laboratoriet A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-08-2022

Apperatansvarlig natteravn med teknisk snilde til Produktionslaboratorie

Firmabeskrivelse

Ønsker du at dyrke din passion for laboratorieapparater samt have et job med ansvar? Så har vi stillingen til dig! 

Eurofins VBM Laboratoriet A/S er ledende inden for miljø- og geotekniske analyser i forbindelse med bygge- og anlægsprojekter og dermed ydelser inden for jordforurening, indeklima og bygningsscreening, mv. Vi varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, rådgivning om prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne.

I vores maskinpark har vi ca. 40 MS’ere med en 24timers produktion. Derfor søger vi en ansvarsbevidst kollega som formår at prioritere sine opgaver samt har noget gå-på-mod til spændende stilling om natten.

Jobbeskrivelse

Vi søger dig der både ønsker et ansvarsområde, men befinder sig også godt med hands-on opgaver i vores prøveforberedelse.

Som apparatansvarlig vil din primære opgave være at sikre, at vores miljøprøver (jord og bygningsmateriale) køres rettidigt på vores GC-apparater.

Din hverdag vil være præget af at sikre et overblik over nattens produktion, prioritere prøver ind på GC-FID og GC-MS apparater mest hensigtsmæssigt, hjælpe med apparatvedligehold mm. Du vil skulle sikre at prøve-ekstrakter kommer på vials og videre på apparat og kan desuden hjælpe med prøveforberedelse ved behov. Vi har et fast nathold og en teamleder på nat, du kommer til at arbejde sammen med, men da denne stilling har fokus på vores maskinpark, kommer meget af din arbejdstid også til at være i vores apparatrum.

Kvalifikationer

Indgangsvinklerne til denne stilling er mange, vigtigst er din fingerfærdighed når det kommer til apparater, at du er ferm til IT og excel, og at du har mod på at lære at køre vores produktions effektivt! Det er en fordel, men ikke et must, hvis du har kendskab til GC-analyseapparater og ved at du fungerer i en nattestilling. Vi skal nok oplære dig i vores laboratorie og produktionskørsel, lean og meget mere. For at lykkes i denne stilling ser vi dig som en person, der har en positiv indstilling for at lære nye ting, og en der har modet til at stå med et stort ansvar. Ydereligere ser vi helst at du taler og skriver dansk.

Personlige kompetencer

Som person er du effektiv, fleksibel og driftsorienteret. Du formår at holde overblikket og kan tage beslutninger – også under pres. Du befinder dig godt i et til tider hektisk produktionsmiljø, hvor tempoet er højt og humøret ligeledes. Derudover trives du med at arbejde om natten og er udpræget B-menneske.

Yderligere oplysninger

Arbejdssted
Eurofins VBM Laboratoriet A/S, Industrivej 1, 9440 Aabybro.

Arbejdstid
Mandag – torsdag kl. 22.00 – kl. 07.15

Tiltrædelse
Efter aftale.

Yderligere informationer
Du kan læse mere om Eurofins VBM på  www.vbmlab.dk og Eurofins på www.eurofins.dk, hvor du ligeledes finder informationer om vores Talent Program på vores karriereside. Vil du vide mere om stillingen i Eurofins VBM Laboratoriet A/S, er du velkommen til at kontakte Production Business Unit Manager Kia Broe Andreasen på e-mail KiaBroeAndreasen@eurofins.dk.

Ansøgning
Du skal søge online, det er den eneste måde!
Send dit CV, ansøgning, uddannelsespapir, samt relevante bilag ved at klikke på "Søg Jobbet" og herefter klikke på "Jeg er interesseret". Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, den rette kandidat er fundet. Vi opfordrer derfor til, at du sender dit CV og ansøgning hurtigst muligt.

Du vil i forbindelse med rekrutteringsprocessen blive bedt om at fremvise straffeattest.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services.  Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier. 

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 58.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
VBM Laboratoriet A/S
Industrivej 1
9440 Aabybro
Kontaktperson
 
Tlf:
26863698
Adresse:
9440 Aabybro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-08-2022
Udløber:
15-09-2022
Kviknummer:
LJA-83884964
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Gem annonce