TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 10-08-2022

Arealerhvervelse til udvikling af jernbanen

Vi søger landinspektører der brænder for areal- og rettighedserhvervelse til udvikling af jernbanen i projekter af stor samfundsmæssig betydning.

I Banedanmark bliver du en del af en stor og dynamisk arbejdsplads, der udvikler og understøtter Danmarks fremtidig infrastruktur med en moderne kollektiv togtransport.

Du kommer til at sidde i sektionen Arealer & Miljø, hvor vi p.t. er 27 medarbejdere med forskellige fagligheder bl.a. inden for jura, arealerhvervelse, GIS, natur og miljø. Hverdagen er præget af en uformel omgangstone og af gensidig hjælpsomhed, hvor vi med vores forskellige fagligheder supplerer og sparer med hinanden. Du vil være forankret i din sektion, men kan forvente en bred kontaktflade med resten af Banedanmark i et tværfagligt projektmiljø. Du vil desuden have et tæt samarbejde med rådgivere og en tæt dialog med myndigheder.

Arealer & Miljø har afdelinger i både København og Fredericia, så du har mulighed for selv at vælge, hvor du vil have din hverdag.

Sikring af arealer til fremtidens jernbane
I projekterne spiller du en afgørende rolle i forbindelse med afvejning af problemstillingerne mellem jernbanens udvikling og naboernes interesser og rettigheder. Du sikrer netop de arealer og rettigheder, hvad enten det er igennem ekspropriation eller frivillige aftaler, der er nødvendige for, at Banedanmark kan bygge fremtidens jernbane.

Du skaber et grundlag for en tillidsfuld dialog med lodsejere og andre interessenter, som bliver berørt af kommende projekter på jernbanen. I din afvejning af problemstillinger bruger du din faglighed og udfordrer rammerne for at finde løsninger. Du er en vigtigt bidragsgiver til at sikre vores fælles mål og om at levere vores projekter i høj kvalitet og til aftalt tid.

Som landinspektør i Banedanmark får du ansvar for at identificere og håndtere arealrelaterede udfordringer i Banedanmarks anlægsprojekter fra start til slut.

Dette omfatter bl.a.:

  • Intern rådgivning i relation til store og små anlægsprojekter omkring løsninger til sikring af de nødvendige arealer og rettigheder.
  • Samarbejde med rådgivere, som er tilknyttet projektet for at sikre leverance af aftalte ydelser i rette tid og kvalitet.
  • Varetagelse af borger- og myndighedskontakt relateret til arealområdet.
  • Levering af faglige input vedr. arealer og rettigheder ved rådgiver- og entreprenørudbud.
  • Håndtere og styre dine projekter igennem ekspropriationsprocessen.
Dine opgaver er ofte organiseret i projekter og teams med deltagelse af kolleger med forskellig faglighed. En stor del af opgaven er derfor at koordinere med projektets øvrige fag.

Din samlede pallette af opgaver finder vi frem til i fællesskab, så den passer til din konkrete faglighed og erfaring. Vi sikrer også en grundig introduktion til dit arbejdsområde og Banedanmark som organisation.

Selvstændig og struktureret landinspektør
Du er landinspektør eller har en anden relevant akademisk uddannelse, som du har suppleret med solid erfaring indenfor arealområdet. Er du nyuddannet med det rette gå-på-mod hører vi også gerne fra dig.Det er en fordel, hvis du har erfaring med samarbejde med rådgivere samt erfaring med at arbejde projektorienteret. Kendskab til jernbanen er ligeledes en fordel, men ikke et krav.

Ideelt set har du erfaring eller kendskab til forretningsgangen hos Kommissarius ved Statens Ekspropriationer og erfaring med at håndtere og styre ekspropriationsprocessen for forskellige slags projekter. Måske har du også erfaring med erstatningsopgørelser og taksationsforretninger.

Du trives med at håndtere flere sideløbende opgaver, som du løser på selvstændig og pragmatisk vis. Der er styr på planlægning og deadlines – sikkert fordi du som person er struktureret og lægger vægt på ordentlighed.

Du er udviklingsorienteret og drives af at skabe nye processer og rammer i en organisation som er i konstant udvikling.

Med øje for det tværgående samarbejde i projekterne er det væsentligt, at du nemt begår dig blandt forskellige fagligheder, ligesom dine kommunikationsevner, mundtligt som skriftligt, er et vigtigt bidrag til, at vi samlet leverer de forventede resultater.

Løn
Du ansættes efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, så kontakt sektionschef for Arealer & Miljø Anne Birgitte Hansen eller teamleder Bo Mørkbak. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og CV allerede nu.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
30715563
Kontaktperson
 
Tlf:
29770433
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
10-08-2022
Udløber:
24-08-2022
Kviknummer:
LJA-83918383
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed