TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 22-04-2021

Arkil søger projektchef til Markeds- og tilbudsafdelingen i LystrupKomplekse tilbud i et stærkt team
Som projektchef i Arkils Markeds- og tilbudsafdeling i Lystrup bliver du en del af et stærkt team specialiseret i at styre og tildanne komplekse hoved- og totalentreprisetilbud. Afdelingen består af 7 medarbejdere med kompetencer indenfor tilbudstildannelse/-ledelse, anlægsteknik, konstruktionsteknik og kommunikation samt støttefunktioner hertil.

I tilbudsfasen går vi på tværs af koncernen på større tværfaglige anlægs- og byggeprojekter, som involverer flere af Arkils forretningsområder. Tilbuddene tildannes i et tæt samarbejde med Arkils produktionsenheder og rådgivere på totalentrepriser – et tæt samarbejde, der også fortsættes, efter tilbuddene er navigeret på plads og vundet.

Din rolle
Du får det overordnede ansvar for planlægning og ledelse af et samlet tilbudsforløb fra prækvalifikation til aflevering af endeligt tilbud samt for gennemførelsen af et eller flere forhandlingsforløb med bygherren i tæt samarbejde med både interne og eksterne ressourcer, indtil kontrakten er indgået eller gået til anden side.

Opgaverne omfatter tilbudsbeskrivelser, tidsplanlægning, kalkulation, grænsefladekoordinering og risikovurdering/-håndtering. På vundne totalentrepriser er der mulighed for, at du fortsætter sparringen med såvel Arkils produktionsenheder som eksterne rådgivere. Du varetager af og til også rollen som projekteringsleder på krævende projekter, hvor håndtering af bygherreforhold i forbindelse med projektering ligeledes kan være aktuelt.

Vi forventer
At du både i tilbuds- og udførelsesfasen er bannerfører for "et samlet Arkil", og du bidrager aktivt til at trække det bedste frem i interne og eksterne ressourcer.

Den ideelle kandidat har 10 års erfaring indenfor et eller flere af følgende områder:

 • Erfaring med produktion i bygge- og anlægsbranchen. Herunder gerne erfaring med anlægskonstruktioner, byggeri og multidisciplinære anlægsprojekter
 • Erfaring som rådgiver eller erfaring med projekteringsledelse ved en entreprenørvirksomhed.
 • Erfaring med kalkulation og tilbudsgivning kombineret med evnen til at skrive, formidle og sælge tekniske løsninger på skrift.
 • Erfaring med ledelse af komplekse projekter og processer, herunder ledelse af projektteams med forskellige faglige kompetencer
 • Evner at udfordre en organisation med det formål at få afdækket pris, risiko og grænseflader i et sådant omfang, at tilbuddet kan sammensættes og afgives i forhold til koncernens politikker på området.
 • Indgående kendskab til den praktiske anvendelse af AB18, ABT18 og ABR18 samt evnen til at sætte sig ind i aftalesystemer såsom FIDIC.

Vi tilbyder:
 • Et spændende og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer.
 • Gode og engagerede kollegaer, der samarbejder i et professionelt miljø, hvor der gennem konstruktiv og direkte dialog og ikke mindst humor, lægges vægt på "kvalitet til tiden".
 • Ansættelse i en koncern, som favner mange entreprenørfaglige discipliner.
 • Mulighed for udvikling og efteruddannelse.
 • Attraktive pensions- og sundhedsordninger.

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og lønnen forhandles med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Supplerende oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til projektdirektør Mads Kristian Andreasen på tlf. 2170 4614.

Kan du se dig selv i dette job, så send os straks din ansøgning, CV og relevante bilag ved at trykke på "Send ansøgning". Annoncen slettes, når jobbet er besat.
 
Om Arkil
I Arkil bliver du en del af en stor familieejet entreprenørvirksomhed med vide rammer og en flad struktur.
Hos os er innovation, selvstændighed og ansvar nøgleord i det daglige.
Vi lægger vægt på at være ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på. Vi prioriterer et sundt og sikkert arbejdsmiljø og var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018.

Læs mere på www.arkil.dk.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=65252b4a)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Arkil A/S
Lægårdsvej 18
8520 Lystrup
Kontaktperson
 
Tlf:
21704614
Adresse:
8520 Lystrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-04-2021
Udløber:
25-05-2021
Kviknummer:
LJA-81997651
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
HØRNING INSTALLATION ApS
Skanderborg, Østjylland