TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-10-2020

Art director (Barselsvikariat)

Vil du være med til at styrke vores synlighed og visuelle kommunikation?

Vi søger en designer med stærke digitale kompetencer, som skal være med til at fortsætte vores udvikling af vores visuelle kommunikation på tværs af platforme.

Vi ønsker at højne kendskabet til vores rolle i samfundet, hvad vi arbejder og står for. Derfor skal vi løbende kommunikere om indsatser og resultater. Det gør vi ved at være åbne, offensive og synlige og ved at skabe relevant indhold på tværs af medier og kanaler. Som art director kommer du til at spille en væsentlig rolle i virkeliggørelsen af vores vision.

Om jobbet

 • Implementere vores visuelle identitet.
 • Designe og udvikle både off- og online materiale til alt fra fysiske skilte til SoMe-opslag.
 • Udvikle, opdatere og vedligeholde diverse præsentationer.
 • Foretage billedredigering og udvælgelse af billeder.
 • Udvikle kampagneidentiteter, bannerpakker, webelementer og skabeloner.
 • Lave grafisk opsætning af adskillige digitale formater til vores digitale platforme.
Om dig

 • Du er en holdspiller, en god kollega og sætter en ære i det gode samarbejde.
 • Du har flere års erfaring som grafisk designer eller art director. Gerne fra en stor organisation, bureau eller lignende. Du skal kunne dit håndværk, og ikke være ked af at lave både store og små opgaver. Du kan kort sagt arbejde med alle slags formater, fx HTML5-bannere, SoMe-filtre og annoncer på storformater til diverse outdoor. Og så har du erfaring med at sende ting til tryk samt have dialog med trykkeriet.
 • Du er nysgerrig og tilegner dig hurtigt den nyeste viden inden for design og grafik. Du kan både kæmpe og gå på kompromis, for at nå i mål med et produkt, som vi alle kan være stolte af, samtidig med, at det fungerer over for de relevante målgrupper.
 • Du er skarp og sætter dig hurtigt ind i komplekst stof og formår at oversætte det til visuelle formater og fortællinger.
 • Kendskab til Motion Graphics, animation og videoproduktion er en fordel.
Du bliver en del af det digitale team, som i det daglige ledes af den digitale chef. Teamet er en del af Kommunikationsafdelingen, som består af 20 engagerede og dygtige kolleger, der rådgiver om kommunikation og presse, arbejder med sociale medier, events og kampagner. Vi sørger for, at naboerne langs banen får besked i god tid, når vi arbejder på banen, holder borgermøder, arbejder med visuel identitet og vores digitale platforme – internt og eksternt.

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er et barselsvikariat og tidsbegrænset til et år. Som grafiker ansættes du i henhold til overenskomst for grafiske arbejdere i Staten.

Hvis du er akademiker, ansættes du efter AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Information og ansøgning
Arbejdspladsen er Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København K. Du kan læse mere om os på www.banedanmark.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior art director Alice Kaiser-Madsen på 2245 9502 eller Kommunikationschef Katja Dahlberg på 3119 3244. Vi skal have din ansøgning senest den 1. november. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
26845466
Kontaktperson
 
Tlf:
31193244
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-10-2020
Udløber:
01-11-2020
Kviknummer:
LJA-81255110
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
CBM Trading ApS
Aarhus, Østjylland
Region Nordjylland
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce