TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 04-08-2022

Asset Manager til Drift og Teknik i Center for Ejendomme

Kan du samarbejde med ledere og teknikere? Har du styr på planlagt vedligehold af tekniske anlæg og installationer? Kan du understøtte den daglige drift med data og processer? Så er du måske en af vores nye kollegaer til vedligeholdelsesområdet.

Vi søger to udadvendte og struktureret Asset Manager med teknisk indsigt til at styrke vores arbejde med planlagt vedligehold i Center for Ejendomme.

Om stillingen
Du får en afvekslende hverdag med både drifts- og udviklingsopgaver på forskellige lokationer på tværs af regionen. Sammen med vores øvrige Asset Managers vil du indgå i en tværgående projektgruppe, som har ansvar for den videre udrulning af planlagt vedligehold i vores FM-system (DaluxFM) og vores fælles standarder og retningslinjer for planlagt vedligehold. Dertil kommer de mange forskelligartede opgaver du vil skulle bidrage med som lokal Asset Manager for Drift og Teknik på DOT1 der dækker Rigshospitalet, Glostrup Hospital samt dele af Psykiatrien og DOT3 der dækker Hvidovre hospital, Amager Hospital og Psykiatrisk Center Sct. Hans. Da konceptet med Asset Managers er relativt nyt i regionen, vil du få god mulighed for at sætte dit eget præg på jobbet.

Du vil skulle oprette assets i systemet, fastlæggelse af serviceintervaller samt sikre at vores lovpligtige vedligehold stemmer overens med loven. Derudover vil du være en del af det team der udvikler og vedligeholder dataen i vores FM-system Dalux.

Desuden vil du få ansvar for, at:

  • sikre mest optimal økonomisk og teknisk drift igennem Dalux
  • samarbejde med fagledere, specialister og håndværkere, om at sikre høje oppetider på de vigtigste forsyningsanlæg
  • sikre at systemet underbygger overholdelse af lovgivning på tekniske anlæg og krav til dokumentation i Dalux
  • samarbejde med specialister og fagledere omkring energi- og miljørigtig drift og bidrage ind i energiprojekter
  • påtage dig projektlederrollen for dine ansvarsområder i forbindelse med udrulning Dalux på dit område
  • træne og udvikle kollegers kompetencer i systematisk vedligehold og mest optimal planlægning via Dalux.
Om dig
Som person har du et højt humør og trives i en uforudsigelig hverdag. Du er analytisk, kvalitetsbevidst, har styr på detaljen og nyder at arbejde med projekter, tal og tekniske problemstillinger.

Du kan have en baggrund som for eksempel maskinmester, ingeniør, eller overmontør som på anden måde har tilegnet sig relevant viden. Det vigtigste er, at du har erfaring med Facility Management systemer, og begår dig smidigt i en driftsorganisation med meget kritisk drift.

Du griber gerne bolden og befinder dig godt i driften, da en stor del af samarbejdet foregår her.

Og så er det vigtigt, at du er god til at skabe relationer på tværs af organisationen og med eksterne samarbejdspartnere.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte Asset Manager Karen Bak Larsen på telefon 24 97 87 07.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomsten med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Arbejdstid er 37 timer pr. uge.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt.

Indledningsvist vil du have arbejdssted på Rigshospitalet eller Hvidovre, men med tiden vil du også skulle arbejde i kortere eller længere perioder på en række andre lokationer. Dit ansættelsesområde er hele Region Hovedstaden.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis samt evt. andre relevante dokumenter til os via vores online rekrutteringssystem.

Ansøgningsfristen er den 31. august 2022.

Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at søge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Center for Ejendomme
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager Regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til

hospitalsbyggeri. Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.

Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler. Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJ’s ca. 800 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, så vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne.

I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Læs mere om CEJ på regionh.dk/cej

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv. Vil du være med til at gøre en forskel?


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Valdemar Hansens Vej 1
2600 Glostrup
Tlf:
21754648
Kontaktperson
 
Tlf:
24978707
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2022
Udløber:
31-08-2022
Kviknummer:
LJA-83896874
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Region Hovedstaden
Glostrup, Storkøbenhavn
Beliggenhed