TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 27-07-2022

Assisterende Teknisk Projektejer til håndtering af kørestrømsområdet ved jernbanen

Vil du være med til optimere den danske jernbane og har du lyst til at dele ud af din viden og hjælpe os med at sikre og udvikle kørestrømområdet ved jernbanen?

I Banedanmark Infrastruktur Strøm tilbyder vi en spændende stilling som assisterende teknisk projektejer (ass.TPE) til fagområdet kørestrøm. Området håndterer kørestrømssanlæg på både S- og fjernbane herunder både køreledninger og forsyningsstationer. Her vil du blive en del af et stærkt fagligt miljø i det velfungerende og engagerede team Strøm Systemer, hvor du vil få 13 dygtige kolleger.

Du får en udfordrende og udviklende stilling, hvor du spiller en vigtig rolle for, at vores projekter inden for nyanlæg/ændringer i køreledningsanlægget samt forsyningen til dette kan gennemføres og anlægget driftes. Du får en bred samarbejdsflade både i og uden for Banedanmark i relation til de forskellige projekter og eksternt til rådgivere. Derfor får du også indsigt i mange fagområder på tværs af organisationen.

Gennem udvikling og kompetenceopbyggelse, vil du på sigt få muligheden for at besidde rollen som teknisk projektejer (TPE). Vi sørger for, at du bliver klædt på til rollen og får de nødvendige kompetencer.

Dit daglige mødested vil være på vores nye kontor i Ringsted eller i Fredericia, alt efter din bopæl. Vi vægter fleksibilitet højt og der vil derfor også være mulighed for hjemmearbejdsplads.

Omdrejningspunktet i infrastruktur mht. Kørestrømsfornyelser

Som ass. TPE skal du sammen med de to erfarne TPE’ere varetage Infrastrukturs rolle som modtager og ejer af de anlæg, der er ved at blive bygget/fornyet herunder sørge for, at vi leverer det rette input og vejledning, samt stiller de rigtige krav til vores kørestrøms-fornyelsesprojekter. Arbejdet indebærer granskning & kommentering af materiale fra projekternes forskellige faser, og du vil skulle indhente bidrag fra relevante fagkollegaer og driftsansvarlige ifm. dette arbejdet.

Du forholder dig til eventuelle afvigelser i forhold til aftalegrundlaget og følger op på mangler. Som en del af dette arbejde kommer du til at udarbejde notater, dokumenter og analyser, der understøtter vores ansvarsområde, ligesom dialog og sparring med resten af Banedanmark omkring kørestrøm også bliver en vigtig og central del.

Herudover samler du op på, om data og teknisk dokumentation er fyldestgørende, så Kørestrøm har det rette grundlag for fremadrettet at kunne drifte og vedligeholde anlæggene i henhold til gældende normer og regler. Dette arbejde sker blandt andet i en tæt dialog med projekterne og de system- og driftsansvarlige i Kørestrøm.

Faglig stolthed og gode samarbejdsevner

Du er uddannet stærkstrømsingeniør, maskinmester eller har en tilsvarende uddannelse med en tilsvarende teknisk tyngde, alternativt har du en el-teknisk baggrund kombineret med årelang erfaring med kørestrømsanlæg.

Du har faglig stolthed og gør en dyd ud af at bringe din tekniske forståelse i spil i dit daglige arbejde. Som person trives du med selvstændigt at udarbejde løsningsforslag til tekniske problemer/udfordringer. Det er afgørende, at du evner at arbejde med komplekse sammenhænge og problemstillinger, og at du kan analysere og tolke på praktiske og teoretiske problemstillinger, samt formår at videreformidle dem på en letforståelig måde.

Da du får en bred samarbejdsflade er du god til at samarbejde med kolleger, der er præget af forskellige fagligheder.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Stillingen er til besættelse snarest. Vil du vide mere så kontakt TPE Henning Vendelbo, TPE Niels Møller eller teamleder June Melloul. Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
30715563
Kontaktperson
 
Tlf:
25235449
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-07-2022
Udløber:
18-08-2022
Kviknummer:
LJA-83869292
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed