TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ADECCO A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 27-04-2021

Autoriseret VVS'er

Er du autoriseret VVS’er, og drømmer du om at få en fleksibel samt selvstændig arbejdsgang? Har du en positiv tilgang til dine opgaver, samtidig med at kunden er i fokus? Så har vi nu muligheden for dig!

LINDE BRANDMATERIEL søger lige nu en dygtig autoriseret VVS’er, primært til opgaver på Sjælland og i Storkøbenhavn, der har lyst til at arbejde selvstændigt med service, fejlfinding og rådgivning i virksomhedens produkter.?

Vi har i årenes løb oparbejdet stor ekspertise og er i dag en anset specialist indenfor det brandtekniske område med forhandlere i hele landet, samt i Grønland og på Færøerne. Derfor bliver du en del af en erfaren virksomhed, med afdelinger i Roskilde og Middelfart.

Som vores nye kollega vil du

  • Køre direkte ud hjemmefra i egen servicevogn
  • Få ansvar for service og eftersyn af brandmateriel hos vores mange erhvervskunder
  • Blive faglig sparringspartner til dine kollegaer som autoriseret VVS’er
  • Have en hverdag, hvor du kan være din egen herre på farten i det danske land
  • Være på kontoret en dag om ugen til varetagelse af administrative opgaver og faglig sparring i teamet

Kvalifikationer
Du har god erfaring som autoriseret VVS’er inden for branchen, men du behøver ikke have erfaring fra en lignende stilling, da vi lærer dig grundigt op – både i form af introduktion på vores værksted, sidemandsoplæring og sambesøg hos kunderne.

Du har kørekort B, hænderne godt skruet på, og du kan se dig selv i  en selvstændig og serviceorienteret rolle. Du er god til at skabe relationer til nye mennesker, og du har altid mersalg for øje, når du er ude hos kunderne.

Vi kan tilbyde dig
At blive en del af vores hovedkontor i Roskilde, med et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor rummelighed er en af vores nøgleord. På kontoret / værkstedet i Roskilde kan du hente materiel til at løse dine opgaver samt klare administrative opgaver.

Vi udstyrer dig med iPad, en veludrustet servicevogn, og alt hvad du skal bruge for at servicere vores kunder.

Er du vores rette match?
Adecco varetager rekrutteringsprocessen, så hvis du har lyst til at blive en del af LINDE BRANDMATERIEL, så send en kort ansøgning samt CV via linket. Hvis du har yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Line Sophie Heyn på telefon +45 3838 1211
Christina Tocado på telefon +45 3838 1293

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Om LINDE BRANDMATERIEL
LINDE BRANDMATERIEL leverer, installerer og servicerer så godt som alt indenfor brandteknisk materiel og sikkerheds udstyr – såsom brandbekæmpelsesudstyr, beredskabsmateriel, førstehjælpsudstyr og meget andet. Vi råder over ekspertise indenfor stationære slukningsanlæg, både til maritimt brug og til brug på landjorden, og vi leverer og monterer automatiske branddør luknings anlæg (ABDL-anlæg) og varslingsanlæg.Vi tilbyder rådgivning om – og teknisk bistand til udarbejdelse af flugtvejs- og evakueringsplaner på din arbejdsplads/virksomhed.

Vi har et landsdækkende net af service-teknikere, der kan betjene vore kunder døgnet rundt. Vort værksted er godkendt efter danske standarder (DS-godkendt) med vore egne anlæg til opladning og trykprøvning af alle typer håndildslukkere og anlægsflasker m.m.

LINDE BRANDMATERIEL er leverandør til det danske folk; til stat og kommune, til beredskabs afdelinger og brandvæsener, til industrien, søfarten, forsvaret og mange andre – og også gerne til dig og din arbejdsplads eller virksomhed.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ADECCO A/S
Falkoner Alle 1
4000 Roskilde
Kontaktperson
 
Tlf:
4538381250
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2021
Udløber:
09-05-2021
Kviknummer:
LJA-82019530
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed