TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Storebælt Sinatur Hotel & Konference

|
Fyn
|
Indrykket 04-05-2021

Av tekniker

Tekniker søges til Hotel Storebælt i Nyborg

Har du hænderne rigtigt skruet på, god teknisk indsigt og et servicegen udover det sædvanlige? Så er det måske lige dig, vi mangler som tekniker på Storebælt Sinatur Hotel & Konference.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

? Dagligt tilsyn og vedligehold af tekniske installationer mm. på hotellet ? Udbedring af skader og slitage på inventar samt reparationer og div. forefaldende arbejde ? Vedligeholdelse af vores ejendom ? Opstilling af mødelokaler ? Teknisk support til vores gæster i forhold til AV-teknik

Vi forventer, at du har en bred håndværksmæssig og/eller erfaring med AV-teknik, og at du kan arbejde selvstændigt med flere forskellige opgaver uden at miste overblikket.

Du bliver en del af et velfungerende team på 3 medarbejdere, og skal indgå i en vagtplan, der også byder på både aften- og weekendarbejde.

En god arbejdsplads: Vi værner om vores medarbejdere og arbejder målrettet med at skabe et godt arbejdsmiljø med plads til forskelligheder, fællesskab, fleksibilitet og individuel udvikling. Vi tilbyder en god lønpakke efter kvalifikationer inkl. pensions- og sundhedsordning.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teknisk chef, Mikael Verner Pedersen på mail mvpe@sinatur.dk eller telefon 31 33 63 53.

Ansøgning og tiltrædelse: Har du lyst til at være en del af Sinatur-holdet og kan du genkende dig selv i ovenstående? Så hører vi meget gerne fra dig. Ansøgning sendes på mail til Mikael Verner Pedersen eller via linket nedenfor.

Om os: Storebælt er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, der består af i alt seks unikke hoteller med smuk natur som fællesnævner. Alle Sinatur hotellerne har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi i udgangen af 2020 er blevet B Corp certificeret. Det er en dokumentation på, at vi lever op til de højeste bæredygtige standarder indenfor miljømæssige og sociale forhold. Vi er på en spændende grøn rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Storebælt Sinatur Hotel & Konference
Østerøvej 121
5800 Nyborg
Tlf:
23749292
Kontaktperson
 
Tlf:
31336353
Adresse:
5800 Nyborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2021
Udløber:
04-06-2021
Kviknummer:
LJA-82050406
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed
Lignende job
MIFApladen A/S
Holstebro, Vestjylland
ALLROUND Byg A/S
Odense, Fyn