TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Odense Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 30-07-2020

BBR-medarbejdere til Byggesag og Erhverv, By- og Kulturforvaltningen

Er du glad for og dygtig til registreringsarbejde? Vil du bidrage til faglig udvikling på BBR-området? Kan du li’ at have kontakt med mange mennesker? Har du lyst til et interessant og afvekslende job med gode kolleger og masser af udfordringer? Så hører vi gerne fra dig.

Byggesag og Erhverv, By- og Kulturforvaltningen søger to BBR-medarbejdere med start 1. oktober 2020 eller efter aftale. Den ene stilling er en fast fuldtidsstilling 37 timer ugentlig. Den anden stilling er også på fuld tid men foreløbig 1-årig.

Hvem er vi?
Byggesag og Erhverv er en del af afdelingen Bæredygtighed og Mobilitet i By- og Kulturforvaltningen. Kontorets medarbejdere er krumtappen i løsningen af en lang række myndigheds- og serviceopgaver i byens udvikling.

I Byggesag og Erhverv er vi 44 medarbejdere, som er forankret i fire teams afhængig af opgaveportefølje. De fire teams er Odense Iværksætterservice, Erhvervskontakten, BBR/Adresse/Udstykning og Byggesag.

Kontoret har en stor berøringsflade og vores arbejde har betydning for mange. Opgaverne i kontoret spreder sig fra byggesagsbehandling, klagesagsbehandling og tilsynsopgaver over til myndighedskoordinering for virksomheder og store udviklingsprojekter i Odense, sikring af korrekt boligregistrering og adresser, til erhvervsservice for iværksættere og drift af Odense Kommunes iværksætterfællesskab Stjerneskibet. Kontoret har et tæt samarbejde internt i forvaltningen, med de øvrige forvaltninger i Odense Kommune samt med borgere, virksomheder og en række erhvervsorganisationer. BBR/Adresse/Udstykning er fysisk placeret på Odense Slot, Nørregade 36 - midt i Odense by og tæt på banegården.

Om jobbet
Du vil indgå i BBR/Adresse/Udstykning-teamet, hvor der er 5 medarbejdere. Du skal være med til at sikre vedligeholdelse og udbygning af BBR-registeret, så det til enhver tid er opdateret og kan bruges bredt i de kommunale forvaltninger. Systemet er også grundlaget for den nye offentlige ejendomsvurdering fra SKAT.

BBR-oplysningerne har også stor betydning for borgere og virksomheder, som vi dagligt er i tæt kontakt med. Du skal derfor kunne lide at være i dialog med mange forskellige mennesker og tænde på at levere god service.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsklima med en åben og ærlig omgangstone. Du vil få dygtige, engagerede og imødekommende kolleger og gode personaleforhold.

Arbejdet indebærer blandt andet registrering af byggesagsoplysninger, nye bygninger, geokodning, kontrol af ejers oplysninger i forhold til meddelte tilladelser, faglige vurderinger i forhold til relevant lovgivning (BBR-Loven, Byggeloven m.m.) samt forbedring og udbygning af kvaliteten af oplysningerne.

Du skal i din ansøgning oplyse, hvilken af de to stillinger du søger.
 
Om dig
Vi lægger vægt på, at du har en relevant uddannelse. Du er f.eks. kontoruddannet, byggetekniker, teknisk designer eller lignende. Vi lægger særlig vægt på, at du har forståelse for registerarbejde og gerne kendskab til byggeriets processer.
 
Vi tilbyder

  • Et spændende og afvekslende job i en drifts- og udviklingsorienteret organisation
  • Stor indflydelse på tilrettelæggelsen af eget arbejde
  • En åben og uformel atmosfære, hvor den enkelte medarbejder har høj grad af selvstændighed, kompetence og ansvar
  • Engagerede kolleger med høj faglig stolthed
  • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt
  • Bred, tværfaglig kontaktflade – internt som eksternt
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere?
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anette Pihl Nielsen på 29 33 54 33, apn@odense.dk (træffes fra 10. august 2020) eller funktionsleder Jane Immerkær på 65 51 24 93, jimn@odense.dk (træffes fra den 17. august 2020).  

Det praktiske
Ansøgningsfrist er tirsdag, den 18. august 2020. Vi forventer at holde samtaler den 25. august 2020.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Nørregade 36
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-07-2020
Udløber:
18-08-2020
Kviknummer:
LJA-80760772
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Aalborg Universitet, Campus Service
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce