TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Holstebro

|
Vestjylland
|
Indrykket 28-05-2021

Beregner/bygningskonstruktør søges til Hvidberg A/S i Struer


Til vores team i beregnerafdelingen søger vi en dygtig og kompetent kollega, der vil være med på Hvidbergs vækstrejse – og blive en del af en familieejet virksomhed, hvor der er fokus på medarbejdertrivsel og godt arbejdsmiljø.

Du får selvstændigt ansvar for en del opgaver, og du vil i samarbejde med resten af teamet i afdelingen være med helt fra start til slut af de forskellige projekter.Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Rådgive og assistere kunder i ansøgning af nedbrydningstilladelser
  • Deltage i besigtigelser i forbindelse med udbud
  • Udarbejde miljøscreeninger
  • Udarbejde kalkulationer/beregninger på baggrund af udbudsmaterialer/besigtigelser
  • Overlevere gennemarbejdede opgaver til projektledere
  • Sikre at projekterne bliver korrekt afsluttet, og relevante indberetninger foretages korrekt


Kvalifikationer

Du er uddannet bygningskonstruktør eller kommer med anden relevant baggrund, der gør, at du kan se, dine faglige kompetencer kan komme i spil. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen, men ikke et krav, da vi selvfølgelig står for den oplæring og evt. efteruddannelse, der kunne være behov for. Du kan læse og forstå tegninger, og du har et godt og bredt kendskab til IT.

Som person er du udadvendt og har gode analytiske evner, og du trives bedst med struktur og overblik over både nye og igangværende opgaver. Du har forståelse for godt købmandskab og kundernes behov, og du sætter pris på altid at levere den bedste kvalitet og service. Du har et stort drive og et ønske om at være en del af en virksomhed, hvor der er fokus på både personlig og faglig udvikling.Hvidberg A/S tilbyder

En attraktiv stilling i en virksomhed i vækst, hvor kulturen er sund, og sammenholdet er godt - vi samles for så vidt muligt hver morgen og eftermiddag, da mange kolleger arbejder udenfor huset. Vi er lydhøre over for idéer, og der er ikke langt fra tanke til handling. Vi har konstant fokus på udvikling, så vi kan følge med forandringer både internt og eksternt.

Derudover tilbydes du løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og pensionsordning samt pc og telefon. Vi har en velfungerende personaleforening, hvor der løbende afholdes forskellige arrangementer.Ansøgning

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hvidberg A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet databeskyttelseslovgivningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anne-Marie Hviid Ekstrøm på tlf. +45 30 85 12 94.Om Hvidberg A/S

Nedbrydningsfirmaet Hvidberg har over 40 års erfaring med alle former for nedbrydningsopgaver i hele Danmark. Vi er eksperter, når det gælder totalnedbrydning, indvendig nedbrydning, knusning, genanvendelse og transport af nedbrudte materialer. Vi råder over en stor maskinpark, veluddannede nedbrydningseksperter og et veldokumenteret projektforløb, der skaber merværdi for vores kunder.

Du vil blive en del af en virksomhed, som ekspanderer og konstant udvikles. Vi er i dag 60 medarbejdere, og vi forventer massiv vækst over de kommende år. Dertil er vi i gang med etablering af nyt domicil, som forventes færdigt inden for de næste par år, med en miljøplads til håndtering af byggeaffald, der lever op til de højeste standarder inden for branchen med hensyn til miljø og recycling.

Vores kunder findes både i det private og i det offentlige inden for bl.a. ingeniør- og byggebranchen samt hos arkitekter, og vi varetager projekter i alle størrelse.

Læs mere på: www.hvidbergas.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Holstebro
Sevelvej 51
7830 Vinderup
Tlf:
30851308
Fax:
97420751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851294
Adresse:
7600 Struer
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-05-2021
Udløber:
25-06-2021
Kviknummer:
LJA-82173355
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
JKS a/s, Holstebro
Holstebro, Vestjylland
JKS a/s, Holstebro
Holstebro, Vestjylland
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn