TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

POULSEN ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-09-2020

Beregner/opmåler

Beregner / Kalkulatør / Indkøber 

til effektiv tømrer- og snedkervirksomhed

Har du erfaring fra tømrer-/snedkerfaget og kan du regne prisen ned til mindste detalje på selv den største tømrerentreprise?

Så er du personen til Ejner Olesen\\'s eftf.

Erfaring med kalkulation og indkøb

Du har en solid baggrund i tømrer- og/eller snedkerfaget, måske uddannet som ingeniør, byggetekniker eller lignende. Du kunne måske være en dygtig yngre tømrermester, der ønsker at stoppe eller sælge din virksomhed. Du besidder også den nødvendige økonomiske og driftsmæssige forståelse, det kræver at forstå udbudsmateriale og udregne kalkulationer af små såvel som store fagentrepriser. Du ved, hvad det kræver at stå for indkøb til større entrepriser og du bevæger dig hjemmevant rundt i relevante IT-værktøjer og har god erfaring med dine kalkulationsværktøjer, som fx Visual Calc eller lignende.

 

Robust med sans for humor

Du kommer til at arbejde i en flad organisation, hvor vi er i øjenhøjde med hinanden og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Det betyder også, at du er selvdisciplineret og kan køre din del af projekterne i mål. Der vil være mulighed for hjemmearbejdsplads efter dine egne ønsker.

Vi tilbyder dig gode ansættelsesforhold, en alsidig stilling med en stor berøringsflade og dygtige kollegaer, der kan deres håndværk. Du vil afløse en trofast medarbejder, som har været ved virksomheden i mange år.

 

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

ApS Ejner Olesen’s Eftf. er en traditionsrig håndværkervirksomhed, beliggende ved Grindsted,  med ca. 50-70 veluddannede håndværkere heraf 9-10 lærlinge, hver med deres speciale som udfører såvel reparations- og vedligeholdelsesarbejde, samt store nybygningsopgaver ( se www.ejner-o.dk )


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
POULSEN ApS
7200 Grindsted
Tlf:
+4551825171
Kontaktperson
 
Tlf:
+4551825171
Adresse:
7200 Grindsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-09-2020
Udløber:
30-09-2020
Kviknummer:
LJA-81019511
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Powerby ApS
Rebild, Nordjylland
Gem annonce