TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AFRY ApS

|
Østjylland
|
Indrykket 22-01-2022

BIM designer til optegning af el-installationer - AFRY Byggeri - Aarhus eller Herning

Jobbeskrivelse

 

Kunne du tænke dig et ansvarsfuldt job med en bred vifte af opgaver inden for BIM-optegning/udvikling på offentlige og private byggeprojekter i hele landet? Så er du muligvis vores nye BIM/IKT medarbejder, som vi søger til vores el-afdeling i AFRY Byggeri.
 

”Et spændende team, hvor der er rig mulighed for faglig udvikling på projekterne. På projekterne styrkes kommunikation og tværfagligt samarbejde hen over faggrupperne, med en solid og moderne digital værktøjskasse.” fortæller Marie Sidelmann, IKT-koordinator i elafdelingen.
 

Velkommen til AFRY 

 

Hos AFRY Byggeri vil du få +200 dedikerede kolleger, som sidder på kontorer i Aarhus, Herning og Herlev, og som yder ingeniørrådgivning indenfor byggeri og anlæg. I alt har AFRY koncernen mere end 18.000 medarbejdere, hvoraf ca. 600 sidder fordelt på kontoret i Danmark. Når du træder ind ad døren hos os, vil du straks opleve den uformelle stemning, det høje humør og gode kollegaskab, som gør vores arbejdsplads til et rigtigt rart sted at være.

Om jobbet

Du bliver en del af vores el-afdeling, hvor vi er 26 kollegaer, der arbejder tæt sammen om at løse en bred vifte af projekter inden for byggeri. De bedste løsninger finder du i samarbejde med vores kunder og vores tværfaglige projektform giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder.

Som BIM/IKT-medarbejder får du det primære ansvar for optegning af projekter i el-afdelingen samt mulighed for at formidle og facilitere digitale leverancer, processer og ydelser på projekterne. Mere konkret vil du være ansvarlig for:

 • Modellering og koordinering af komplekse 3D el-modeller i Revit
 • At udtrække mængder fra bygningsmodeller og arbejde med tilbudslister
 • Kvalitetssikring af eget projektmateriale, herunder intern kollisions-og konsistenskontrol samt håndtering af resultaterne i samarbejde med de andre afdelinger
 • At klargøre og sende modeller fra interne og eksterne kunder
 • Opdatering af dokumentation i Revit samt uploade og vedligeholde ”Byggeweb”
 • Ad hoc-opgaver

 

 •  

 

 

Kvalifikationer

 

Din profil

For at lykkedes i jobbet er det vigtigt, at du er proaktiv og fleksibel, da forandringer undervejs i projektforløbet er et vilkår. Du motiveres af frihed under ansvar og trives med at arbejde selvstændigt med opgaverne. Du er en dedikeret holdspiller med forståelse for de samarbejdsprocesser og roller, der indgår i et digitalt projekt. Derudover har du:

 • En uddannelsesmæssig baggrund som Teknisk Designer eller bygningskonstruktør
 • Faglig styrke og gerne praktisk erfaring fra lignende stillinger med projektering, IKT kendskab og koordinering
 • Interesse for installationsfaget og formår at indgå i tæt tværfaglig dialog med kollegaer og samarbejdspartnere
 • Erfaring med brug af Revit MagiCad/MEP eller har mod på at udvikle dine færdigheder i Revit yderligere
 • Forståelse for at udnytte BIM potentialet med kollisionskontrol i Navisworks og mængdeudtræk fra Revit
 • Erfaring i programmer som Caddy ++ og Dynamo

 

Vi tilbyder 

Kan du se dig selv i ovenstående, så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job i en succesfuld og jordnær virksomhed. Med vores værdier brave, devoted, teamplayer bestræber vi os hver dag på at skabe en stærk virksomhedskultur, der med projekterne og kunden i fokus, leverer de bedste løsninger. 

Du kan se frem til en hverdag, som du får stor frihed til at planlægge, så længe opgaverne løses. Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og vi investerer gerne i din videre udvikling, fx i form af kurser. 

 

Mere konkret tilbyder vi: 

 • Fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer 
 • Kompetente kolleger, der har et rigtig godt sammenhold – ikke blot i teamet, men i hele AFRY

 

 

Yderligere informationer

 

Interesseret? 

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV via nedenstående link. Vi modtager af hensyn til dataloven ikke ansøgninger via mail, og det er derfor vigtigt, at du søger via linket på vores hjemmeside. Alle henvendelser behandles fortroligt. Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale.

 

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AFRY ApS
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
4523814134
Adresse:
8000 Aarhus C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-01-2022
Udløber:
20-02-2022
Kviknummer:
LJA-83270926
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed