TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 17-01-2022

BIM-medarbejder

Om jobbet:
Er du erfaren Revit bruger og vil du være med til at drive processen for Ejendoms- og bygningsdigitalisering af Sundhed & Omsorgs bygningsmasse?

Du vil skulle stå i spidsen for opmåling, registrering og BIM-digitalisering af Sundhed & Omsorgs ejendomme i Aarhus Kommune, svarende til ca. 420.000 kvadratmeter, som et led i at blive en mere datadreven organisation. Du vil få ansvaret for at planlægge og drive BIM-processen med modellering af bygningsmassen i Revit. De optegnede modeller anvendes blandt andet til eksport i IFC-format, for derefter at blive anvendt i vores FM-system MainManager. Et væsentligt fokus bliver i den forbindelse samtidig at få standardiseret IKT-arbejdet i samarbejde med de øvrige magistratsafdelinger i Aarhus Kommune.  Du vil således indgå i tværmagistratslige samarbejder, hvor du vil repræsentere Sundhed og Omsorgs interesser.

Aarhus Kommune har de senere år intensiveret indsatsen i IKT-arbejdet, men vi er ikke i mål. Derfor har vi brug for dig til både at opbygge, drifte og løfte IKT-arbejdet, så vi får sikret det digitale bindeled mellem byggeprojekter og de efterfølgende driftsaktiviteter. Digitalisering af bygningsmassen skal understøtte og medvirke til en mere effektiv bygningsdrift og udnyttelse af vore arealer.

Vi forestiller os at du har en baggrund som bygningskonstruktør eller lignende. Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, hvor du har beskæftiget dig med digitalisering af eksisterende bygningsmasse samt sammenhæng mellem byggeprojekter og den efterfølgende drift. Er du nyuddannet og har de relevante kompetencer vil du også kunne komme i betragtning.

I Projektteamet vil du blive en del af et team, der arbejder med planlægning og byggeri fremtidens ældre- og plejeboliger samt sundhedshuse i Aarhus kommune. Projektteamet arbejder tæt sammen med de øvrige teams i afdelingen og særligt D&V-Teamet vil du i høj grad få et tæt samarbejde med.

Kandidatens profil:

Kandidatens profil:

Vi forventer, at du har

 • Relevant uddannelse som fx bygningskonstruktør eller lignende
 • Gode BIM-kompetencer og derudover gerne erfaring med AutoCad
 • Et godt kendskab til digitale standarder inden for bygningsmodellering samt vejledninger og retningslinjer fra bl.a. Molio.
 • Forståelse for digitale sammenhænge mellem byggeprojekter og den efterfølgende drift og serviceringer af bygninger
 • Kendskab til FM-systemer og det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med et FM-system.

Du

 • Har gode samarbejdsevner og formår at indgå i et åbent, positivt, lyttende og respektfuldt samarbejde med kommunens interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Arbejder kompetent og selvstændigt og kan bringe viden og erfaring inden for BIM og IKT i spil
 • Er proaktiv og evner at sikre fremdrift
 • Er imødekommende og bidrager til et godt arbejdsklima
 • Er løsningsorienteret og trives med at holde mange bolde i luften og evner samtidig at holder fokus og levere resultater
 • Formår selvstændigt at tilrettelægge en proces der sikrer inddragelse af relevante parter
 • Medvirker til at etablere beslutningsgrundlag for endelig fastlæggelse af dataomfang.

Derfor skal du vælge os:
Hos os bliver du en del af en afdeling og et team præget af et uformelt og åbent arbejdsmiljø med gode og dygtige kollegaer, som brænder for at sikre de ældre borgere i Aarhus kommune gode boliger, velfungerende sundhedshuse og lokalcentre.

Vi tilbyder:

 • Et job med gode udviklingsmuligheder og frie rammer
 • En dagligdag i et spændende, humørfyldt og godt arbejdsklima
 • At du får mulighed for at være nytænkende i opgave og proces, samt gå i dybden med de rigtige løsninger
 • Et job, hvor du arbejder selvstændigt, struktureret og holder dit bagland velorienteret, samt sikrer løbende forventningsafstemning
 • En arbejdsplads med fleksibel arbejdstid og med høj grad af mulighed for selv at tilrettelægge arbejdet
 • At du bliver en del af et team af engagerede kolleger i en afdeling, der er kendetegnet af humor, sammenhold og nærvær, hvor man hjælpe hinanden og drager omsorg for hinanden.


Om afdelingen:
”Projektteamet”, som du vil blive placeret i, består af 7-10 medarbejdere.

Teamet er en del af Bygninger, hvor ca. 140 engagerede medarbejdere varetager følgende opgaver for Sundhed og Omsorg:

 • Projektteamet: alle større om- og tilbygninger samt nybyggerier af pleje- og ældreboliger med tilhørende serviceareal, lokalcentre, sundhedscentre m.v. i Sundhed og Omsorg.
 • Drift & Vedligeholdsteamet: renoveringer og drift/vedligeholdelse af Sundhed og Omsorgs bygningsmasse på ca. 420.000 m2 fordelt på godt 160.000 m² kommunale institutioner og ca. 260.000 m² almene boliger.
 • Boliger og Økonomi: Administration af ca. 4000 pleje- og ældreboliger og derudover alle økonomiopgaver, der sorterer under Bygninger som fx fakturabehandling, forbrugsregnskaber, boligafdelingernes afdelingsbudgetter og -regnskaber m.v.
 • Teknisk Service fordelt i 4 geografiske distrikter

Bygninger råder over en specialiseret indsigt vedrørende de byggetekniske forhold, samt efterfølgende drift, der er nødvendige i forbindelse med byggeri til ældre- og plejekrævende ældre, herunder ældre med særlige behov fx demens.

I afdelingen bliver du en del af et uformelt, inspirerende og åbent arbejdsmiljø med gode, åbne og dygtige kollegaer, som brænder for at sikre nære sundhedstilbud for borgerne i Aarhus kommune, gode hjemlige boliger og velfungerende lokalcentre, til kommunens ældre borgere.

Vi har til huse på Grøndalsvej 1D i Viby og glæder os til at byde dig velkommen ombord.

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 01. april 2022.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og efter konkret forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation.
 

Vi gør opmærksom på at det er en tidsbegrænset ansættelse på 1 år med mulighed for forlængelse.   

Ugentligt timetal: 37 timer.

Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til leder af Projektteamet Kasper Andersen på ankas@aarhus.dk eller 4187 3999.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfristen er den 06. februar 2022.

Vi forventer at afvikle jobsamtaler den 15. februar 2022

I Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at der ved ansættelser indhentes referencer og evt. straffeattest. Du må derfor forvente at blive anmodet herom, hvis vi tilbyder dig stillingen.


  
Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune: 
Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 
Leder- og medarbejderroller
Via linket nedenfor finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Grøndalsvej 1D
8260 Viby J
Tlf:
41873999
Kontaktperson
 
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-01-2022
Udløber:
06-02-2022
Kviknummer:
LJA-83241471
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed