TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MOE A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 17-11-2021

BIM Operatør / fagmodelansvarlig til HVAC-området

MOE er inde i en positiv udvikling, og vi har for nyligt vundet flere spændende opgaver, hvor installationsdelen spiller en markant rolle. Vi er derfor på udkig efter flere kompetente kolleger.

HVAC området i MOE består af ca. 120 ingeniører og teknikere fordelt på vores kontorer rundt om i Danmark. Vi har således et stærkt fundament, og derfor har vi vundet en del nye projekter, der kræver ekstra hænder på HVAC-området.

I division Byggeri -Teknologi & Design på hovedkontoret i København, søger vi lige nu BIM fagmodelansvarlige eller BIM modeloperatører, der har stærke HVAC faglige kompetencer, og et engagement der kan bidrage positivt i dynamiske projektteams.

Hos MOE vil vi ikke alene følge med udviklingen. Vi vil også være med til at præge den og sætte nye standarder. Det gælder ikke mindst på det digitale område, og vi ligger derfor forrest i feltet inden for BIM og 3D-projektering.
Hvis du også har frontløbermentaliteten i kombination med talent for projektering indenfor HVAC området, er du måske den BIM person, vi søger.

MOE er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af videndeling og hurtig eksekvering.

Din profil

En BIM operatør eller fagmodelansvarlig – gerne konstruktør eller teknisk designer.

Du har fra 3 års erfaring og opefter og en faglig ballast inden for både VVS og ventilation mht. modellering og styring af fagmodeller.

Du kan modellere og opsætte modeller i Revit og kender til Magicad og Autocad. Endvidere har du erfaring med kollisionskontrol af forskellige fagmodeller samt erfaring og viden med IKT, herunder upload og download af modeller og eksport i IFC format.

Du kan projektere VVS generelt og ventilation. Du tager ansvar og ejerskab for projekterne og eget arbejde. Du arbejder selvstændigt og er fleksibel.

Din tilgang til løsning af opgaverne og hverdagen er kommunikerende, åben og udadvendt, og du har lyst til samarbejde, læring og videndeling.

Dine primære arbejdsopgaver

Som BIM operatør / BIM fagmodelansvarlig vil du komme til at projektere VVS og ventilationsopgaver i alle typer af projekter.

Du vil indgå som en del af større og mindre projektteams på projekter i alle størrelser.

Vi tilbyder

  • Mange spændende og udfordrende projekter
  • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
  • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
  • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
  • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
  • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
  • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MOE A/S
Buddingevej 272
2860 Søborg
Kontaktperson
 
Tlf:
25400198
Adresse:
2860 Søborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-11-2021
Udløber:
08-01-2022
Kviknummer:
LJA-82967875
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed