TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Det Danske Filminstitut

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-09-2019

Biografoperatør til Cinemateket

Det Danske Filminstitut søger en biografoperatør til betjening af Cinematekets tre biografer. Som operatør vil du få en central rolle i at skabe gode filmoplevelser for publikum og kunder i Cinemateket.

Du vil indgå i et team med de nuværende operatører, der arbejder efter en månedlig vagtplan i toholdsskift fra kl. 9 til kl. ca. 24, mandag til søndag. På vagterne får du ansvaret for biografernes filmkørsler, håndtering af filmmaterialer og digitale formater, samt opstilling af teknisk udstyr til særarrangementer.I tæt koordinering med Cinemateket tjekker du også, at programsatte film er klargjorte, foretager kontrolkørsler, afstemmer ønsker med kunder, mm. Endvidere skal du varetage service og vedligeholdelse af apparatur, samt sikre at publikumsområderne og udstillingerne er velfungerende i samarbejde med biografens øvrige personale, biblioteket og Restaurant Sult.Din profil:

  • Du er uddannet filmoperatør eller har anden relevant faglig baggrund.
  • Du har kendskab og interesse for film- og videokunst, samt filmkultur.
  • Du har godt kendskab til IT-udstyr og håndtering af digitale filmformater.
  • Du har gode samarbejdsevner med andre faggrupper og leverandører.
  • Du har lysten til at betjene et bredt publikum, og viser engagement for Filmhusets mange aktiviteter.
  • Du trives i et miljø med tætte deadlines (showstarts), og perioder med højt arbejdstempo.


Særligt under festivaler forventes en højere tilstedeværelse, der henover året udlignes via mindre arbejdstid i andre perioder (flextid). Du vil opleve Filminstituttet som en levende arbejdsplads, hvor dine kollegaer er passionerede omkring film, og hvor vi sammen fremmer dansk film og kultur.Som operatør vil du få reference til chefen for IT & AV, Michael Frost Jensen.Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation samt lokalaftale for film-og videooperatører i Cinemateket, Det Danske Filminstitut.

Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.Ansøgning

Tiltrædelse er snarest muligt, og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV, ansøgning og eksamenspapirer snarest via knappen ”Søg stillingen” senest tirsdag den 24. september 2019. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Om Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 140 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Det Danske Filminstitut
Gothersgade 55
1123 København K
Tlf:
61222952
Kontaktperson
 
Adresse:
1123 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2019
Udløber:
09-10-2019
Kviknummer:
LJA-75483107
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Teater, museum & event
Beliggenhed
Lignende job