TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

DTU Aqua

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-06-2021

Biologoverassistent/fiskeritekniker for til-søs indsamlinger med kommercielle skibe


DTU Aqua, Sektion for Monitering og Data i Hirtshals søger to biologoverassistenter/fiskeriteknikere til data indsamling om bord på kommercielle fiskefartøjer.

Jobbet

Arbejdsopgaverne vil bestå primært af til-søs indsamlinger af biologiske prøver om bord på kommercielle fiskefartøjer, samt oparbejdning af indsamlet materiale. Arbejde omfatter også sejlads på vores egne forskningsskibe, indsamling af information fra det kommercielle fiskeri i havne og oparbejdning af disse og der forventes at du indgår i andre opgaver i sektion for Monitering og Data efter behov. Der er tale om sejlads i betydeligt omfang og varighed med deraf følgende afspadsering af optjent overtid.

Vores forventninger til dig:

  • Du skal har kendskab til fiskerierhvervet og livet til søs samt praktisk erfaring med fiskeri af fiske fartøjer fortrinsvis i Skagerrak/ Kattegat og Nordsøen.
  • Besiddelsen af sønæringsbevis (f. eks. fiske- eller kystskipper bevis) er en fordel men ingen krav.
  • Arbejdet er fysisk krævende og du bør kunne acceptere at arbejde og overnatte under til tider primitive forhold. Desuden forventes at du er søstærk
  • Du skal have kørekort til personbil
  • Du skal være indstillet på skiftende arbejdstider (bl.a. kan der forekomme tjeneste på lørdage og/eller søn- og helligdage).
  • Der bliver desuden lagt vægt på, at du kan udtrykke sig på skrift ved f.eks. afrapportering, samt at du holder dig informeret inden for fiskerierhvervet.

Hvad tilbyder vi dig

På DTU bliver du del af et universitet, hvor viden og uddannelse med et globalt perspektiv er omdrejningspunktet. Ny teknologi, innovation og viljen til at skabe noget, der kan komme os alle til gavn, er hjørnestene på DTU. Vi værdsætter høj faglighed, og ønsker at du løbende udvikler dig i takt med dit ansvar. En naturlig del af dit nye job bliver således høj faglighed, din egen udvikling og ansvarlig handlefrihed.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Teknisk Landsforbund med tilhørende organisationsaftale for biologassistent, biolog-overassistenter og fiskeriteknikere.

Stilling ønskes besat fra den 1. august 2021 eller snarest derefter.

Ansættelsesstedet er DTU-Aqua, Sektion for Monitering og Data, Nordsøens Forskerpark, 9850 Hirtshals.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 20. juni 2021. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og beviser af dine papir og kørekort.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte driftsleder Aage Thaarup på 3588 3248 eller 24422272.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Aqua gennemfører forskning, rådgivning og uddannelse inden for bæredygtig udnyttelse af levende ressourcer i hav og ferskvand, akvatiske organismers biologi og økosystemers udvikling samt integrationen i økosystembaseret forvaltning. Instituttet dækker et bredt felt af naturvidenskabelige og tekniske kompetencer og har et omfattende samarbejde med andre danske og udenlandske forskningsinstitutioner. DTU Aqua har ca. 300 ansatte, hvoraf omkring en tredjedel er videnskabelige medarbejdere. Instituttet har arbejdspladser i Lyngby, Hirtshals, Mors og Silkeborg samt på havforskningsskibet DANA.

Sektion for Monitering og Data er ansvarlig for planlægning af dataindsamling ved moniteringstogter samt fra det kommercielle fiskeri på DTU Aqua. Dataindsamlingen foregår både på instituttets egne forskningsskibe samt fra de kommercielle skibe til havs og i havne rundt omkring i landet. Derudover omfatter sektionens arbejdsopgaver data oparbejdelse, der foregår på instituttet. Dette omfatter alt fra arts og aldersbestemmelser, modenhedsanalyser til mere sofistikeret metoder til racebestemmelser af de enkelte fiskearter. Desuden bidrager sektionen til DTU Aqua's forskning- og rådgivningsopgaver samt til udvikling af moniteringsteknologi af relevans for instituttet.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i
  1. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. Vores hovedcampus ligger i Kgs. Lyngby nord for København, og vi har campusser i Roskilde og Ballerup samt i Sisimiut i Grønland.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
DTU Aqua
Niels Juelsvej 30
9850 Hirtshals
Kontaktperson
 
Adresse:
9850 Hirtshals
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2021
Udløber:
20-06-2021
Kviknummer:
LJA-82233233
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed
Gem annonce