TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BioPhero ApS

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-10-2021

BioPhero søger laboratorietekniker

Vær med til at skabe en bæredygtig fremtid

BioPhero er et nystartet biotekfirma i København, som udvikler og producerer bæredygtige insektbekæmpelsesmidler. Vores mission er at lede den globale omstilling mod et bæredygtigt landbrug, hvor ugiftige og miljøvenlige feromon-produkter udgør den primære metode til skadedyrsbekæmpelse. 

BioPhero blev grundlagt i 2016 som et spin-out fra Danmarks Tekniske Universitet og har tiltrukket investeringer fra DCVC Bio, FMC Corporation, Novo Seeds og Syngenta Group Ventures samt projekttilskud fra EU.  

Vi er et ungt og mangfoldigt team bestående af 28 medarbejdere, der arbejder på at udvikle BioPhero til en fuldskala produktionsvirksomhed.  

Vi leder nu efter en laboratorietekniker til at hjælpe os på denne rejse.  

Jobbet 

Som laboratorietekniker vil dine vigtigste arbejdsopgaver blive drift og udførelse af eksperimenter i kg-skala samt testkørsler både her i huset, hos leverandører og hos eksterne partnere i ton-skala. Du kommer også til at medvirke til opstart af produktion og løbende procesforbedringer. Hertil kommer arbejde med vedligehold, drift af laboratorier og produktion af kundeprøver.  Hverdagen er afvekslende med mange spændende opgaver, hvor der er plads til gode ideer og praktiske evner.  

Der skal regnes med nogle rejsedage, særligt i forbindelse med eksterne test hos EU partnere. Der kan også være behov for at tilse opgaver udenfor almindelig arbejdstid, men vi er gode til at planlægge.  

 Kvalifikationer 

  • Du er sandsynligvis uddannet som kemotekniker eller lignende.  
  • Du har et par års erfaring fra den kemiske industri med interesse og flair for både det tekniske og det driftsmæssige.  
  • Du er praktisk anlagt og glad for at arbejde både med dine hænder og hoved. 
  • Vi arbejder i et internationalt miljø, så du er vant til at kommunikere både på engelsk og dansk. 
  • Du er god til at planlægge, er systematisk og har fokus på sikkerhed. 
  • Som person er du selvstændig, imødekommende og fleksibel, og du vil trives i et team, hvor vi knokler på med godt humør. 

 Vi tilbyder 

  • Mulighed for at arbejde i en iværksættervirksomhed med en opstartskultur, støttet af seriøse investorer, dedikerede og vidunderlige kollegaer og store muligheder for faglig og personlig vækst.
  • Mulighed for at yde et væsentligt bidrag til fremtidens bæredygtige landbrug. 
  • Et godt og positivt arbejdsmiljø præget af entusiasme og gå-på-mod, som vi ønsker, du trives i og vil bidrage til.
  • Central placering på Østerbro, København, tæt på Metroen (Cityringen).

 Ansøgning 

Hvis du tror, du kan gøre en forskel for BioPhero, så håber vi meget at høre fra dig. Send venligst dit CV og din ansøgning som PDF (ellers bliver den ikke accepteret) ved at benytte formularen på vores hjemmeside.  

Ansøgninger vil blive vurderet løbende, så send din med det samme. Ansøgningsfristen er 30. november 2021 med ansættelse snarest muligt. 

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chief Technology Officer Jesper Dohrup på tlf. 60 59 00 01. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
BioPhero ApS
Lersø Parkallé 42
2100 København Ø
Kontaktperson
 
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-10-2021
Udløber:
30-11-2021
Kviknummer:
LJA-82881755
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed