TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Give Steel A/S

|
Midtjylland
|
Indrykket 15-12-2021

Bliv Contract Manager hos Give Steel A/S i Aarhus

Vil du være en del af en ambitiøs vækstvirksomhed, hvor bæredygtighed og socialt ansvar er i fokus? Vil du gøre en forskel? Og er du klar til at udvikle dig fagligt gennem nye udfordringer i takt med Give Steel A/S´ udvikling? Så kan du nu blive en del af vores succes som Nordeuropas førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren. For her er en jobmulighed, der kan bringe dig videre!

Som Contract Manager får du ansvaret for kontraktforhandling og kontraktstyring af nogle af Give Steel A/S’ store entreprisekontrakter i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Dine arbejdsopgaver bliver også at hjælpe kollegaer med løbende spørgsmål og udfordringer, der opstår i eksisterende kontrakter samt leverandørforhold som Give Steel A/S er involveret i.


Du har mod på at jonglere med kontrakt ret, ændringer til kontrakten samt tvistløsninger, og få det til at gå op i en højere enhed, så konflikter forebygges og problemer håndteres løbende og proaktivt.  

 

Hvad søger vi?
Vi forestiller os du har praktisk erfaring med kontraktforhandling, men dette er ikke et krav, hvis du blot har mod på at lære det. Derudover forestiller vi os at du har følgende kompetencer:

 • Kandidatuddannelse som cand.jur, cand.merc.jur eller lignende.
 • Erfaring med eller som minimum kendskab til AB kontrakter og gerne tilsvarende entreprisekontrakter i Norge, Sverige og Tyskland. Alternativt har du kendskab til entrepriseretten.
 • Du forstår og har blik for at den juridiske bistand blot er en del af den samlede værdikæde der fører til at stålkonstruktionerne kan opføres.
 • Du er struktureret og det falder dig naturligt selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere dine arbejdsopgaver, så overblik bevares og deadlines overholdes.
 • Du er positiv i din tilgang til opgaverne og skaber naturligt samarbejdsrelationer til kollegaer med andre fagligheder end din egen.
 • Du er stærk i både skrift og tale på dansk og engelsk

 

Hvad kan vi tilbyde?

 • Et spændende og afvekslende job på fuldtid med stor faglig kompleksitet og omskiftelighed i opgaverne.
 • Et job i en solid og ambitiøs vækstvirksomhed med gode udviklingsmuligheder.
 • Stor kontaktflade til dedikerede og dygtige kollegaer  .
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på udvikling.
 • En ledelse med ambitioner ”WeGrowPeople”.
 • Gode arbejdsforhold i vores nye lokaler i Aarhus med en veldrevet kantine

 

Om Give Steel A/S - WeGrowPeople
Moderne vækstvirksomhed med fokus på bæredygtighed og socialt ansvar. Give Steel A/S er en førende producent af stålkonstruktioner til byggesektoren i Danmark og eksporterer til europæiske markeder med fokus på Nordeuropa. Som producerende ingeniørvirksomhed designer, projekterer, producerer og monterer Give Steel bærende stålkonstruktioner til såvel simpelt som komplekst byggeri. Alle konstruktioner produceres i Brande i et ansvarligt og højteknologisk produktionsmiljø med fokus på social ansvarlighed og bæredygtighed.

Siden 2003 er virksomheden vokset fra 17 til 475 medarbejdere. Under ambitionen WeGrowPeople sigter vi på udvikling af vores medarbejdere både fagligt og personligt på alle niveauer i virksomheden. Give Steel er kendt for ansvarlighed, præcision og fleksibilitet, både overfor kunder og medarbejdere. Derfor er ”ordentlighed” også omdrejningspunktet i en dynamisk og travl hverdag. For info om konkrete projekter, se www.givesteel.com.

Sådan ansøger du

Er du den vi søger?
Så send din ansøgning og CV til ansogning@givesteel.com med mærket ”Contract Manager”. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Har du behov for uddybning omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Law and Insurance, Laila Juncker på 61 41 09 39


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Kontaktperson
 
Tlf:
75731218
Adresse:
7330 Brande
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-12-2021
Udløber:
15-01-2022
Kviknummer:
LJA-83102278
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed