TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vesterbro

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-07-2022

Bolig- og Planstyrelsen søger konstruktionsingeniør eller konstruktør til Center for Byggeri

Vil du være med til at gøre en forskel for byggebranchen og bruge din konstruktionsfaglige baggrund til at skabe rammerne for byggeriet? Har du kendskab til bygningsreglementet og har du lyst til at engagere dig i udviklingen af byggereguleringen? Så er der nu mulighed for en fagligt udfordrende hverdag med engagerede og dygtige kolleger, hvor du skal bruge din faglighed i feltet mellem teknik, jura og politik.

Vi er en arbejdsplads med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdet og med respekt for, at der skal være plads til fritid og familieliv.Om Bolig- og Planstyrelsen

Bolig- og Planstyrelsen er en styrelse under Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet, hvor vi bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med muligheder og udvikling i land og by. I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Det er væsentligt for os, at der er gode rammer for medarbejdernes udvikling, og vi investerer i kompetenceudvikling.

Vi er ca. 180 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her Bolig- og Planstyrelsen (bpst.dk)

Om stillingen

I Center for Byggeri løser vi vores opgaver i et samspil mellem teknikere, jurister og generalister. Vi mangler endnu en dygtig konstruktionsingeniør, der vil hjælpe os med løsningen af alle opgaver inden for bærende konstruktioner.

Opgaverne er mange, forskelligartede og meget spændende, eksempelvis indenfor:

 • Krav og vejledninger til bærende konstruktioner og deres sikkerhed i bygningsreglementet, eurocodes og nationale annekser
 • Krav og vejledninger til indplacering af byggerier i konstruktionsklasser og dokumentation for bærende konstruktioner
 • Krav og vejledninger til byggepladser, legepladsredskaber, transportable konstruktioner
 • Departements- og ministerbetjening vedrørende konstruktioner
 • Besvarelse af henvendelser til styrelsen vedrørende konstruktioner
 • Deltagelse i nationalt standardiseringsarbejde
 • Deltagelse i nordiske og europæiske samarbejde mellem byggemyndigheder
I Center for Byggeri udarbejder vi byggeregulering, herunder bygningsreglementet og vejledningerne hertil. Vi gennemfører relevante analyser og projekter i samarbejde med eksterne konsulenter, og vi er i løbende dialog med en lang række interessenter. Derudover er der opgaver, som relaterer sig til vores øvrige europæiske samarbejde, deltagelse i standardiseringsarbejde samt løbende teknisk sparring med kollegaerne. Generelt for vores opgaver gælder det, at måden vi løser dem på, har stor betydning for en bred kreds af interessenter inden for byggeriet.

Vores opgaver kan kun løses i et samspil med flere faggrupper. Derfor består Center for Byggeri af ingeniører, jurister og generalister, som har respekt for hinandens fagligheder og kender værdien af at dele viden med hinanden.

Center for Byggeri består af ca. 35 medarbejdere og 2 chefer. Vi er en god blanding aldersmæssigt, og vi har et godt sammenhold og et godt humør!

Vi forventer, at du:

 • har en byggeteknisk uddannelsesbaggrund som fx ingeniør eller konstruktør og kan bidrage til at udvikle klare regler, der kan omsættes til virkelighed på et teknisk kompliceret område
 • har indsigt i bygningsreglementets tekniske kapitler (især om konstruktioner)
 • er løsningsorienteret, tager initiativ og følger opgaverne til dørs
 • har lyst til at være en del af en tværfaglig enhed, hvor du bidrager til et godt resultat, tager ansvar for egne opgaver og har blik for den samlede løsning
 • trives i et miljø med stor lokal-og landspolitisk opmærksomhed samt med en bred vifte af samarbejdspartnere og interessenter for bygherrer, leverandører, rådgivere, udførende, kommuner mv.
Vi tilbyder en arbejdsplads med dygtige, engagerede og søde kolleger, der arbejder for at skabe de bedste rammer for byggeriet i Danmark.

Vil du vide mere om stillingerne, kan du – efter 1. august 2022 - kontakte chef i Center for Byggeri, Tania Bach Frydensberg på telefon 2939 6920. Du er også velkommen til at ringe til vores specialist inden for konstruktioner Gert Rønnow på telefon 5173 9310.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på 37 timer om ugen og til besættelse snarest muligt. Ansættelse kan ske som fuldmægtig, specialkonsulent eller chefkonsulent afhængig af dine kompetencer.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem relevant faglig organisation og Skatteministeriet med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Der vil være perioder med en højere arbejdsbelastning, men vi tilstræber at tilrettelægge arbejdet fleksibelt og med respekt for, at der skal være god plads til fritid og familieliv. Der vil være god mulighed for hjemmearbejde, hvor der bliver stillet relevant udstyr og inventar til rådighed.

Arbejdssted

Bolig- og Planstyrelsen, Carsten Niebuhrs gade 43, 1577 København V.

Arbejdsstedet et tæt på Dybbølsbro station, med gode forbindelser til offentlig transport. Der er parkeringsmulighed i husets egen parkeringskælder.

Ansøgning

Hvis det lyder som noget for dig, så send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 14. august 2022.Vi ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vesterbro
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V
Tlf:
29396920
Kontaktperson
 
Tlf:
29396920
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2022
Udløber:
14-08-2022
Kviknummer:
LJA-83784940
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed