TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

m4 arkitekter Fyn

|
Fyn
|
Indrykket 03-05-2022

Brandrådgiver til m4 Arkitekter

Er du certificeret brandrådgiver eller har du erfaring med brandtekniske opgaver og rådgivning? Bliver du motiveret af at bruge din faglighed, skabe resultater og få et arbejdsliv, som er specialdesignet til lige netop dine behov? Og har du lyst at blive en del af et imødekommende og dedikeret team af arkitekter og bygningskonstruktører, som rådgiver private boligejere? Så har vi jobbet til dig.

Uanset om du er Master i Brandrådgivning, bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller om du kommer med en anden relevant faglig baggrund, så vil du blive involveret i en lang række spændende brandrådgivningsopgaver, så du bliver udfordret fagligt.  

Du vil blive en vigtig del af vores team og du vil hurtigt opdage, at vi er en virksomhed med en inkluderende, motiverende og uformel arbejdskultur, hvor der altid er plads til at drøfte gode idéer, så vi kan udvikle virksomheden og arbejdsopgaverne til gavn for vores kunder.

Hvad end du har ambitioner om at udvikle dine kompetencer og/eller drømmer om at dele ud af din allerede store faglige viden, så er vi stedet, hvor det kan lade sig gøre. Vi tilbyder dig et trygt fagligt fællesskab med frihed under ansvar.

Vi ønsker at finde endnu en teamplayer, som har en stor interesse i at løse sine opgaver til tiden og som sætter en ære i at levere i høj og gennemarbejdet kvalitet.

Stillingen kræver, at du:

  • Har erfaring med og lyst til at arbejde med brandtekniske opgaver, herunder brandstrategi, brandplaner, kontrolplaner til design, projekterings- og udførselsfasen, granskningsprotokoller, start- og sluterklæringer
  • Har viden om byggeteknik og bygningsreglementet
  • Har sans for både helhed og detaljen, når du skriver brandrapporter
  • Kan tale og skrive dansk på modersmålsniveau

Hos m4 Arkitekter er det vigtigt for os, at alle går glade på arbejde. Vi har god erfaring med fleksibelt tilrettelagt arbejde og vi er åbne overfor dine ønsker, så du kan få arbejds- og privatliv til at hænge godt sammen, hvad end du drømmer om deltid, fuldtid, hjemmearbejde osv.

Vores byggetekniske afdeling ligger centralt i Odense, men du kan også arbejde på tegnestuen i København eller på dit hjemmekontor.

Vi har lækker frokostordning, personlig træner 2 gange om ugen og tilbyder en attraktiv sundhedsforsikring.

Hvis du ønsker en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, hvor vi lytter til dig, og hvor det er lige så let at tale med direktøren som med piccolinen, så skynd dig at sende os en ansøgning på job@m4arkitekter.dk og skriv ”Brand” i emnefeltet.

Vi holder samtaler løbende og ønsker stillingen besat snarest muligt. Har du spørgsmål, så skriv eller ring til partner og certificeret brandrådgiver, Jesper Stensen på js@m4arkitekter.dk eller 24 42 74 12.

Om m4 Arkitekter 

Hos m4 Arkitekter har vi flere faggrupper, der arbejder sammen, for at vi kan sikre vores kunder – den private boligejer – en optimal proces og et gennemarbejdet resultat. 

Vi er dedikerede omkring vores arbejde med småboliger og private boligejere og vi gør os umage for at finde de bedste arkitektoniske løsninger som både fungerer æstetisk, funktionelt og økonomisk for hver enkelt boligejer.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
m4 arkitekter Fyn
Wichmandsgade 8b
5000 Odense C
Kontaktperson
Jesper Stensen
Tlf:
55500050
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-05-2022
Udløber:
17-06-2022
Kviknummer:
LJA-83582407
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed