TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK

|
Midtjylland
|
Indrykket 17-05-2022

Broderigrafiker til tekstiltrykvirksomhed (genopslået)

Broderigrafiker til tekstiltrykvirksomhed

Er du arbejdsom og ønsker en karriere, hvor du arbejder med grafik? Så er du måske klar på en spændende stilling i tekstiltrykbranchen.

Jet Sport er en familieejet B2B-virksomhed med stærke kerneværdier, loyale samarbejdspartnere og en imødekommende arbejdskultur. Med beliggenhed i Viborg leverer vores mere end 100 ansatte førsteklasses tryk og broderier til en lang række af fodboldklubber, sportskæder, byggemarkeder og industrielle vaskerier. Vores logoer pryder bl.a. det danske fodboldlandsholds- og mange af de største superligaklubbers trøjer, mens vi også leverer til danske sygehuse og alle nordens førende industrivaskerier. 

Som konsekvens af vores succes og voksende markedsandele, er vi på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, som kan hjælpe os mod nye mål. Er du en ferm broderigrafiker med den rette viden og indstilling, er du måske én af dem. 

Opgaver og forventninger

Dine opgaver vil bestå af grafisk broderiarbejde.

Hos Jet Sport bruger vi egne, internt skabte broderiprogrammer. Da du derfor forventes at skulle programmere dine egne grafikprogrammer fra bunden, er det et ufravigeligt krav, at du har solid erfaring med Wilcom eller Wings.

Du er en initiativrig, ansvarsbevidst og ambitiøs person, som altid bevarer overblikket og færdiggør sine opgaver til tiden.

Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende stilling.

Det får du

Vi giver dig en dejlig travl hverdag i et rummeligt arbejdsmiljø med kort afstand mellem chefer og ansatte. Du kan frit lægge dine timer mellem 06.00 og 18.00.

Sådan søger du stillingen

Send ansøgning, CV, karakterbevis og andet relevant materiale til job@jetsport.dk. Skriv ”Broderigrafiker” i emnefeltet. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JET SPORT TEXTILTRYK V/CLAUS BO MØRK
Blytækkervej 15
8800 Viborg
Tlf:
86611255
Kontaktperson
Nichlas Mørk
Tlf:
20121013
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
17-05-2022
Udløber:
12-07-2022
Kviknummer:
LJA-83622151
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed