TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Høje-Taastrup Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 13-01-2022

Byggefaglig medarbejder til drift og vedligehold af kommunale ejendomme i Høje-Taastrup Kommune

Kunne du tænke dig et job, hvor du arbejder med drift og vedligeholdelse af de kommunale ejendomme i en af Danmarks mest ambitiøse udviklingskommuner? Og har du lyst til at være med til at løse komplekse udfordringer og have mange bolde i luften? Så har vi jobbet til dig.

Bliv en del af en ambitiøs arbejdsplads
Du får et spændende og udfordrende job i en organisation, der har fokus på at levere høj kvalitet og god service. Du får 8 engagerede kolleger, som hjælper hinanden og løfter i flok, og som gør en dyd ud af at have fælles front. Hos os er der en ambitiøs holdning til det faglige og sociale miljø, og der er gode personlige udviklingsmuligheder.

Vi arbejder med metodefrihed, så længe opgaven løses, og vi har samtidig rig mulighed for løbende sparring gennem processerne:
 ”Jeg sætter stor pris på den handlefrihed, vi har til opgaveløsningen. Vores chef kommer ikke og fortæller os, hvordan vi skal gøre tingene, vi har frihed under ansvar.”
Jim Højfeldt, Projektleder
 ”Jeg er vild med den flade ledelsesstruktur der er og den imødekommenhed og venlighed jeg oplever på tværs af organisationen. Og så føler jeg, at der er stor tillid og opbakning fra ledelsen, hvilket bl.a. har været med til at fremme mit potentiale.”
Hiroshi Inoue, Vedligeholdelsesteamet I Høje-Taastrup Kommune har vi fuld gang i en bæredygtig byudvikling
Vær med til at udvikle kommunen til at blive et endnu bedre sted at bo, leve og drive erhverv. Vi drifter og vedligeholder den kommunale bygningsmasse, så der skabes optimale rammer for både de kommunale velfærdsydelser og vores mange fritidsbrugere.

Vi har netop bygget en af Danmarks mest moderne folkeskoler, vi er i gang med byggeri af et børne- og kulturhus, et nyt rådhus og snart påbegyndes opførelsen af en større udvidelse af et af vores plejecentre og tre nye daginstitutioner. Samtidig arbejder vi løbende på at optimere vores eksisterende bygninger i form af energirenoveringer og klimaforbedringer

Du bliver en del af en kommune med et stort fokus på bæredygtighed. Indenfor byggeri viser det sig gennem energirigtige løsninger, genanvendelse af byggemateriale og certificering af byggerierne.

Dine primære arbejdsopgaver som ansat i vedligeholdelsesteamet
Du har ansvaret for den udvendige vedligeholdelse af en fast del af de kommunale ejendomme. Her bliver du ankermand for den løbende kontakt med brugerne og skal sikre optimal drift både i forhold til den daglige brug, løbende bygningsvedligehold og energioptimering.

Det indebærer ansvaret for bygningssyn, planlægning af vedligeholdelsesarbejder, udbud af byggearbejder, økonomistyring og tidsplaner samt kontakt med håndværkere, fagtilsyn på byggepladser og kommunikation med brugerne.

Du bidrager også med din tekniske viden og kendskab til de konkrete bygninger i tilblivelsen og granskningen af større anlægsprojekter i samarbejde med dine kolleger i anlægsteamet, hvor projektledelsen af større byggeprojekter håndteres.  

Du arbejder selvstændigt og skaber stærke samarbejdsrelationer internt i organisationen mellem forskellige fagligheder og på tværs af organisatoriske enheder. Du er i stand til at indgå i et professionelt samarbejde med de eksterne samarbejdspartnere på vegne af kommunen. 

Du er resultatorienteret og har sans for kvalitetsbryggeri
Du har en bred teknisk baggrund og relevant uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør. Du har erfaring med at planlægge og gennemføre vedligeholdelses- og renoveringsarbejder med fokus på økonomistyring og overholdelse af tidsplaner.

Du har erfaring med almindelig bygningsdrift og vedligeholdelse samt facilities managementsystemer, gerne Dalux, som vi bruger.

Du er servicemindet både i opgaveløsningen og din adfærd
Du har flair for empatisk lytning og formår at håndtere brugernes mange ideer og krav. Du trives med at arbejde selvstændigt, men også at indgå i et team, hvor I drager nytte af hinandens erfaringer og sparrer med hinanden. Du er ansvarsbevidst og engageret og kan bidrage til den positive stemning med godt humør.

Bygge- og Anlægsafsnittet i Center for Ejendomme og interne Service (CEIS)
CEIS er en servicevirksomhed og en stor del af vores arbejde foregår i samarbejde med ledelse og driftspersonale på den enkelte institution eller på centerniveau.

Høje-Taastrup Kommune råder over ca. 240.000 m2 fordelt på 212 ejendomme. Der er pt. 8 medarbejdere i Bygge- og Anlægsafsnittet, som er lokaliseret på Rådhuset. Afsnittet består af et anlægsteam og et vedligeholdelsesteam, som i det daglige samarbejder for at opnå optimale driftssikre løsninger og sikre funktionelle rammer og optimal udnyttelse af kommunens ejendomme.

Ansøgningsfristen er søndag den 30. januar
Vi afholder 1. samtaler i uge 5 og 2. samtaler i uge 6.

Ansøgning, CV, uddannelsesbeviser og evt. andre relevante dokumenter sendes via kommunens rekrutteringssystem.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og principperne om Ny Løn. Vi indhenter straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Yderligere oplysninger
Jobbet er 37 timer om ugen med flekstid. Ansættelse pr. 1. april 2022.

Hvis du er blevet nysgerrig og vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Bygge- og Anlægschef Rikke Hedegaard Koch på 29604075.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Høje-Taastrup Kommune
Bygaden 2
2630 Taastrup
Kontaktperson
 
Adresse:
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-01-2022
Udløber:
30-01-2022
Kviknummer:
LJA-83222011
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed