TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 02-02-2021

Byggeledelse på kundesiden i et af landets største infrastrukturprojekter

Banedanmark er i gang med en totalskiftning af signalteknologien på den danske jernbane med nye IT-baserede signalsystemer. Vi udskifter hele jernbanens signalsystem på én gang, hvilket er uden fortilfælde i international sammenhæng. På Fjernbane Øst-projektet søger vi en byggeleder til at varetage vores interesser på vores byggepladser i forbindelse med, at vi udruller det ny signalsystem øst for Storebælt. For at lykkes skal der planlægges, koordineres og kommunikeres med både leverandører, projektteam samt andre interne og eksterne interessenter. Og her kommer du ind i billedet.

Du bliver en del af vores Installation Team, der i dag tæller tre andre engagerede medarbejdere og konsulenter, der til dagligt samarbejder med vores leverandør om at nå de milepæle, vi har for projektet. Derudover bliver du en del af Fjernbane Øst-projektet, der i alt tæller ca. 40 medarbejdere og konsulenter med forskellige baggrunde og kompetencer.

Formelt set får du arbejdsplads på vores hovedkontor centralt i København, dog må du forvente at tilbringe meget af din arbejdstid på vores byggepladser.

Sikre nødvendig fremdrift i installationsaktiviteter

Som byggeleder i Fjernbane Øst-projektet understøtter du de enkelte projekter i forbindelse med de installationsaktiviteter, vi har ved implementeringen af det nye signalsystem i Østdanmark.

Du afholder byggemøder med leverandøren, du følger op på fremdrift, og du laver tilsyn med de leverancer, som kommer på de enkelte strækninger. Derudover sikrer du, at jernebanesikkerhedsregler bliver overholdt, når leverandøren udfører arbejde i og uden for sporet, hvilket blandt andet indbefatter sikring af jernebanesikkerhedsplaner og koordinering med trafikken, når arbejder udføres.

Du deltager aktivt i problemløsning på vores byggepladser, hvis der skulle opstå problemstillinger i forbindelse med udførelsen af de installationer, der skal fortages af leverandøren, og laver i den forbindelse den nødvendige rapportering. Skulle der være bygherreleverancer i forbindelse med installationsarbejdet, sikrer du dig at disse leveres til aftalt tid, pris og kvalitet.

For at være den rette kandidat…

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende – måske er du uddannet ingeniør, eller du har måske en sikringsteknisk baggrund. Afgørende er det, at du fra tidligere jobs har en solid erfaring fra byggepladser, hvor du skulle koordinere og lede opgaver. Det er ligeledes vigtigt, at du har en general forståelse af forholdene på byggepladser, og at du kender til de processer, der skal køre i forbindelse med en installation. Ideelt set har du erfaring med sporteknik.

Som byggeleder er dialogen med kolleger og eksterne interessenter en meget vigtig del af jobbet. Derfor skal du trives godt i en udadvendt rolle og være god til at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter. Du har ligeledes masser af engagement, ligesom du har fokus på at nå de aftalte mål og resultater.

Vi har omkring 15 forskellige nationaliteter repræsenteret i det daglige, og det er derfor vigtigt, at du i skrift og tale begår dig flydende på både dansk og engelsk.

Løn

Du ansættes efter gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt teamleder Karamtej Singh eller sektionschef Selina Margaret Logan. Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.




Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
41865578
Kontaktperson
 
Tlf:
41865578
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-02-2021
Udløber:
23-02-2021
Kviknummer:
LJA-81661279
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Dansk Byggeselskab A/S
Silkeborg, Midtjylland