TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

erwin andersen a/s

|
Vestjylland
|
Indrykket 11-05-2021

Byggeleder

Get-it-done profil * Nyt team * Hovedentreprise * kr. 100 mio.

Jobbet
JFP a/s skal levere et nybyggeri i det vestlige Danmark, og har derfor brug for dig til at styre byggeprocessen på pladsen. Du bliver en vigtig del af et stærkt hold, og når byggeriet er afleveret, kan du se frem til nye spændende projekter hos JFP.

Kort beskrivelse af projektet:
Projektet er en omfattende hovedentreprise på i alt kr. 100 mio. Som byggeleder kan du se frem til at få et selvstændigt ansvar i tæt samarbejde med en erfaren projektchef, som du også refererer til. En stor del af din arbejdsdag vil være på byggepladsen for at sikre løbende styring og opfølgning på aktiviteterne.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

  • Planlægning og igangsætning af de enkelte fagentrepriser samt løbende indsatsstyring
  • Afholdelse af byggemøder, tilsyn mv.
  • Løbende dialog med leverandører om materialeleverancer
  • Opfølgning på tidsplaner og revidering efter behov
  • Økonomistyring i tæt samarbejde med projektchefen
  • Deltagelse i efterkalkulation og evaluering af fagentrepriserne
  • Deltagelse som proaktiv medspiller i forbindelse med aflevering af projektet til rette tid og kvalitet

Når du ikke er på byggepladsen, vil du have base på kontoret i Herning i et innovativt miljø med store frihedsgrader. Du skal således trives med at tage ansvar, men fra første dag vil du komme under vingerne på en nærværende projektledelse, der vil støtte dig i opgaveløsningen, samt din personlige og faglige udvikling.

Kvalifikationer
Du har erfaring med entreprise- og byggeledelse og kan dokumentere, at du selvstændigt og med succes har styret fagentrepriser, både målt på tid, økonomi og kvalitet. Den ideelle kandidat har en teoretisk uddannelse som eks. bygningskonstruktør og gerne med en baggrund som håndværker.

Du har en høj arbejdskapacitet og ikke mindst arbejdsmoral, og din lederstil afspejler gennemslagskraft, overblik og engagement. Herudover har du en positiv tilgang til din opgaveløsning, og det er naturligt for dig at gå forrest og ”hæve barren” for hele holdet.

Du tilbydes
Hos JFP a/s passer de godt på deres medarbejdere, og er optaget af trivsel og udvikling. Du får derfor et spændende og selvstændigt job i en solid byggevirksomhed, der tilbyder dig en mulighed for at gøre karriere i et innovativt miljø. Du bliver desuden en del af en flad og uformel organisation med en fælles vision: ”Vi bygger fremtiden af mennesker til mennesker”.

Virksomheden
Byggevirksomheden JFP a/s www.jfp.dk, med kontor i Herning og Vallensbæk, er inde i en rivende udvikling med spændende byggeprojekter. JFP a/s blev grundlagt i 1972, og er i dag en solid virksomhed, der leverer hoved- og totalentrepriser i hele Danmark samt - via deres datterselskab JFP Murer & Tømrer - egenproduktion inden for beton, murer og tømrer. JFP a/s bestræber sig på at være byggeriets bedste arbejdsplads. Dette afspejler sig både i det daglige samarbejde på kontoret og byggepladserne, mange sociale arrangementer, måden hvorpå JFP a/s får privatliv og arbejdsliv til at spille sammen, og ikke mindst muligheden for at tage ansvar og gøre karriere. Udviklingen kræver nu, at organisationen i Herning styrkes med en erfaren byggeleder.

Ansøg
Din ansøgning og dit detaljerede CV mærkes ”01.04.63” og uploades på denne side. Al henvendelse bliver behandlet fortroligt. Al henvendelse behandles fortroligt. Vi har ikke ansøgningsfrist på vores stillingsannoncer, idet vi indkalder kandidater successivt under rekrutteringsforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles individuelt.

Bemærk: Jobannoncen indrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
erwin andersen a/s
Mads Eg Damgaards Vej 50
7400 Herning
Tlf:
11111111
Kontaktperson
 
Tlf:
+4540176119
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-05-2021
Udløber:
06-07-2021
Kviknummer:
LJA-82084955
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
MOMENT A/S
Fredensborg, Nordsjælland
ADECCO A/S
Frederiksberg, Storkøbenhavn