TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 20-07-2020

Byggeleder til sporprojekter på jernbanen

Vil du styre udførelsen af jernbaneprojekter med stor samfundsmæssig betydning?

Anlægsdivisionen er Banedanmarks bygherreorganisation og en af Danmarks største bygherrer. I de kommende år gennemfører vi en række store projekter på jernbanen, og vi står derfor og mangler en byggeleder.

Du indgår i sektionen Spor 1, men vil komme til at arbejde på tværs i Spor 1 og Spor 2, der ligger i området Anlæg Vest, som hovedsageligt varetager jernbaneprojekter vest for Storebælt. I de 2 sektioner er vi 37 medarbejdere, og vi værdsætter en høj faglighed kombineret med en gensidig hjælpsomhed.

Vi arbejder med store som små jernbaneprojekter med budgetter, der spænder fra 1 mio. til 1 mia. kr. Vi gennemfører projekterne i et bredt samarbejde dels internt i projektteamet, men også på tværs af Banedanmark. For os er succes, når vi leverer vores projekter som lovet.

Du får arbejdssted i Fredericia, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

Du er med hele vejen som faglig ekspert

Når projekterne skal bydes ud, vil du bidrage til udbudsmaterialet med din praktiske og teoretiske erfaring.

Du vil have en central rolle på byggepladsen, hvor du medvirker til det gode samarbejde med entreprenør og rådgiver, og hvor du bidrager til gennemførelse af anlægsprojektet til aftalt kvalitet, tid og pris.

Du vil være en væsentlig sparringspartner for projektlederen, og du er derfor i stand til at overskue komplekse problemstillinger i pressede situationer. Det kræver god tværfaglig forståelse og et blik for interne og eksterne sammenhænge i projektet.

Detaljeorienteret og lyst til tekniske udfordringer

Vi forestiller os, at du er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller har tilsvarende teknisk baggrund – gerne kombineret med erfaring inden for anlægsområdet. Du trives med at se projekterne blive til virkelighed og til at finde løsninger i samarbejde med de øvrige parter i projektet.

Du formår at kombinere teknisk faglighed, inden for dit fagområde, med evnen til at lede og koordinere et anlægsprojekt. Du arbejder selvstændigt og er god til at planlægge. Du er samtidig udadvendt, evner at etablere mange forskellige samarbejdsrelationer og kommunikerer klart både i skrift og tale. Endelig har du lyst til at arbejde for en velfungerende jernbane.

Har du lysten til jobbet som byggeleder hos os, men ikke den fulde erfaring med jernbaneprojekter, får du den fornødne uddannelse og oplæringsperiode, så du kommer til at trives i rollen.

Fagligt fællesskab

I Anlægsdivisionen lægger vi vægt på det faglige fællesskab og erfaringsudveksling på tværs af projektorganisation, men også på tværs af Banedanmark. Det er vigtigt for os, at vi vokser fagligt – både som gruppe og som medarbejder. Derfor har vi også fokus på efteruddannelse og videreudvikling.

Løn

Er du akademiker, ansættes du i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte anlægschef Jesper Jeberg. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
61963121
Kontaktperson
 
Tlf:
20194823
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-07-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80695940
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
MOE A/S
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn