TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MatchMind A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 31-01-2020

Byggeleder til VME Simonsen & Wendt

Efter snart 40 års ansættelse vælger nuværende formand hos VME at gå på pension til årsskiftet og derfor søges nu hans afløser.

VME har de sidste 8 år blandt andet arbejdet for Aalborg Forsyning og har netop indgået en ny langvarig rammeaftale med renovering og nyanlæg inden for fjernvarme. Det er denne aftale du bliver ansvarlig for, og du vil stå for driften af dette i samarbejde med en dygtig egenproduktion af 8-10 medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver

Din dagligdag vil primært være ude på de forskellige pladser, hvor du vil løse de udfordringer som opstår samt skabe fremdrift i produktionen. Planlægning er en vigtig faktor og dette sker i god dialog med kunden, hvor der hver 14. dag afholdes møde for kommende aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil være:

  • Løbende besigtigelse af opgaverne
  • ?Opretholde kvalitetsstandarder
  • Møder med Aalborg Forsyning
  • Ledelse af medarbejdere
  • Godkendelse og registrering af timer

Du vil have sparring med indehaveren og nuværende formand, så de bedst mulige resultater opnås, men du vil også få mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsdagen.

Din baggrund

Du har sikkert erfaring med jord, kloak eller fiber- og kabelarbejde og brænder for at lede en egenproduktion. Du kan være uddannet bygningskonstruktør eller arbejde som formand, byggeleder eller blot have stor erfaring med entreprenørarbejde. Du vil i samarbejde med den nuværende formand få al den nødvendige viden, så du får den bedste start på jobbet.

Vi lægger vægt på følgende:

  • Erfaring og kendskab til entreprenørarbejde, især anlæg
  • Tegningsforståelse, opmåling og planlægning
  • Registrering og fakturering af timesedler samt KS

Derudover kan du kommunikere med alle, er en person der går forrest samt tager ansvar og brænder for at levere et godt stykke arbejde. Du har en positiv forståelse for IT-redskaber og er god til at få al dokumentation nedskrevet på opgaverne.

Virksomheden tilbyder

VME er en mindre entreprenørforretning med base i Vodskov, som qua deres størrelse har et tæt samarbejde i det daglige på tværs af alle i virksomheden. De er passioneret og arbejder hver dag på at finde små forbedringer, der dygtiggør dem og optimerer arbejdet i marken.

Du tilbydes en attraktiv løn, pension, firmabil, mobil og bærbar. Derudover et selvstændigt arbejde, hvor du selv styrer din hverdag og tager ansvar for din dagligdag.

Interesseret?

Tiltrædelse er 1. april eller efter aftale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Niels Møller på 30 21 45 15.

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.


Læs mere om VME på www.vme-as.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
MatchMind A/S
Gasværksvej 30B
9320 Hjallerup
Kontaktperson
 
Tlf:
70702333
Adresse:
9310 Vodskov
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
31-01-2020
Udløber:
24-02-2020
Kviknummer:
LJA-79166861
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
MatchMind A/S
Brønderslev, Nordjylland
MatchMind A/S
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn
Københavns Universitet
Storkøbenhavn