TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Midtjylland

|
Midtjylland
|
Indrykket 20-04-2021

Byggeleder/projektleder søges til Byggeri og Projekt, Hospitalsenhed Midt, Viborg

I Byggeri og Projekt er vi drevet af en fælles ambition om at være en dygtig bygherre, der brænder for opgaven med at skabe de bedste rammer for vores hospitaler i HE Midt. Vi har travlt og søger derfor en kollega, der kan se frem til at blive en del af et specialiseret team af dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på et godt kollegialt miljø hvor sammenhold, hårdt arbejde, gå på mod og teamspirit er vigtige elementer i dagligdagen. Så er du byggefagligt dygtig og meget gerne med erfaring og holder du af byggefaglige udfordringer – store som små, og trives du med en travl hverdag, så kunne stillingen være noget for dig. Vi søger en erfaren, dygtig og engageret byggeleder.
 
Om stillingen
Vi mangler en kollega, der kan supplere de byggefaglige projektledere i de mange spor og projekter, der løbende er i gang. Den ideelle ansøger har flere års erfaring og er velbevandret i byggeriets faser – fra plan, projektering, udbud, udførelse, byggeledelse og idriftsættelse, men vigtigst er, at du kan arbejde dedikeret og selvstændig og skabe overblik for ledelsen og dine kollegaer i dine opgaver.

Dine opgaver vil bl.a. være at:

 • Projektlede større og mindre byggeprojekter – med fokus på overholdelse af tidsplaner, struktur, økonomi, kvalitet samt tydelig og god kommunikation   
 • Være bygherrerepræsentant på byggepladserne
 • Gennemføre selvstændig byggeledelse
 • Følge op på aftaler og sikre, at deadlines overholdes
 • Sikre at byggeprojekter gennemføres med hensynstagen til både byggeri og hospitalsdrift
 • Koordinere byggeprojekter med relevante interessenter
Jobbet har for de fleste en stejl læringskurve. Det er derfor en fordel, men ikke en nødvendighed, at du kender til hospitalsbyggeri. Det vigtigste er, at du er en god byggeleder, hurtigt opfattende, selvstændig og god til at spørge, når du er i tvivl.
Vi betragter byggeledelse som et selvstændigt fagområde som kræver en bred teknisk forståelse og godt overblik.

Om den rette ansøger
Vi ser gerne, at du:
 • Er udadvendt. Jobbet har en stor kontaktflade, så det er vigtigt, at du har let ved at tale med mennesker.
 • Er "en afslutter". Du skal være struktureret, have overblik og kunne motiveres af at "sætte flueben".
 • Er uddannet ingeniør, konstruktør eller lign.  Din tilgang til opgaver, er afgørende.
 • Gerne håndværksmæssig baggrund/uddannelse. Har forståelse for bygbarhed og konsekvenser for arbejdsmiljø.
 • Kan læse byggetekniske tegninger.
 • Trives med en hverdag med både "papirarbejde" på kontoret og besigtigelse af byggeri.  
 • Har et godt humør, er positiv og udadvendt – og tåler en humoristisk omgangstone.
 • Er flydende i dansk skrift og tale.
Om afdelingen
Byggeri og Projekt står for Kvalitetsfondsbyggerierne i Viborg samt alle øvrige byggeprojekter, vedligehold og renoveringer af HE Midts bygninger i Skive, Viborg, Hammel og Silkeborg. Afdelingen har også ansvar for at forvalte, hvordan alle HE Midts kvadratmeter (knap 250.000 m2) skal anvendes, herunder lokalerokader og de helhedsplaner, der overordnet styrer disse opgaver. Vi vedligeholder HE Midts tegningsarkiv, arbejder løbende med digitalisering, bæredygtigt byggeri, bygningssyn, mv. – og har netop implementeret en styringsmanual i afdelingen, der opsamler hvorledes vi arbejder med de vigtigste erfaringer og retningslinjer ift. bl.a. struktur, økonomistyring, jura, arbejdsmiljø mv. i byggeriernes faser.   

Afdelingen har et tæt samarbejde med hospitalets Servicecenter, særligt Teknisk Afsnit.

Afdelingen blev etableret i starten af 2020 og er en stabsfunktion med reference til hospitalsledelsen, og indgår således organisatorisk i et hospitalsfællesskab på HE Midt.

Se mere om Byggeri og Projekt på https://www.hospitalsenhedmidt.dk/afdelinger-og-centre/byggeri-og-projekt

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt består af regionshospitalerne i Viborg, Silkeborg, Hammel og Skive – der tilsammen danner en hospitalsenhed med en stærk faglig profil. I kraft af specialernes kompleksitet og bredde er hospitalsenheden en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland. De fire hospitaler med tilsammen ca. 4.400 medarbejdere har årligt ca. 355.000 ambulante besøg og udskriver ca. 50.000 patienter efter indlæggelse.

Ansættelsen
Det er en 2-årig projektansættelse (fuldtidsstilling på 37 timer) med mulighed for forlængelse. Ansættelsen sker i Region Midtjylland med tjeneste i Hospitalsenhed Midt's afdeling for Byggeri og Projekt på Regionshospitalet Viborg. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Projektchef Jeppe Juul Hansen, mobil 51491174 eller byggefaglig koordinator Peter Sylvest, mobil 41763943. 

Du kan læse mere om Hospitalsenhed Midt på  www.hospitalsenhedmidt.dk.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 9. maj 2021. Du søger stillingen ved at klikke på ”søg job” vedhæft din ansøgning med dokumentation for uddannelse, herunder eksamensbevis, CV m.v.

Der forventes at blive afholdt samtaler d. 12. maj 2021. Forventet tiltrædelse er 1. juli 2021 eller snarest muligt.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Midtjylland
Heibergs Alle 4
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
20-04-2021
Udløber:
09-05-2021
Kviknummer:
LJA-81987567
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
ERHR Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland
ERHR Rekruttering
Silkeborg, Midtjylland