TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 08-10-2021

Byggesagsbehandler - barselsvikar

Byggesagsbehandlere til Byggeri, Landskab og Miljø i Skanderborg Kommune

Har du lyst til at arbejde med byggesagsbehandling i en kommune, der er i stor vækst med mange nye indbyggere og virksomheder?
Så har du chancen nu! Skanderborg Kommune søger barselsvikar som byggesagsbehandlere til varetagelse af byggesager primært enfamiliehuse, garage/carporte og lignende.
Vi kan garantere dig en inspirerende og fagligt udfordrende hverdag, hvor du møder nye problemstillinger og et aktivitetsniveau, hvor du aldrig kommer til at kede dig.
Vi forestiller os, at du er god til, sammen med ansøger, at finde løsninger og se muligheder, inden for de lovgivningsmæssige rammer. Det er en forudsætning, at du ud over det byggetekniske også har lyst til at arbejde med den juridiske del af byggesagsbehandlingen.

Du kommer til at arbejde i et åbent kontorlandskab, som en del af Fagsekretariatet Plan, Teknik- og Miljø, hvor vi arbejder på tværs af afdelinger og bruger hinandens kompetencer i forbindelse med tværgående sagsbehandling, arbejdsgrupper og projekter.

I byggesagsgruppen, som du bliver en del af, arbejder du selvstændigt med de enkelte byggesager. Det er også vigtigt, at du vægter faglig sparring højt og løser opgaverne sammen med andre, der hvor der er behov for dette. Det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at byde ind på de mange opgaver, er god til vidensdeling og sparring samtidigt med, at du fungerer med at løse opgaverne selvstændigt. Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende. Det er en forudsætning, at du har kørekort.

Vi forventer at du

  • Har interesse for og gerne kendskab til byggesagsbehandling
  • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale på dansk
  • Kan arbejde struktureret og ”få noget fra hånden”

Om os
Byggesagsgruppen er en gruppe på 10 byggesagsbehandlere og er en del af afdelingen Byggeri, Landskab og Miljø med i alt 24 medarbejdere, der bl.a. også arbejder med landzonebehandling, virksomhedsmiljø og ejendomsskat. Vi arbejder efter Skanderborg modellen, hvor kompetencen til at træffe afgørelse i enkeltsagerne er uddelegeret til administrationen.

Vi tilbyder
En interessant hverdag sammen med engagerede kolleger med god humor og uformel omgangstone. Vi har et godt fagligt og socialt miljø, hvor samarbejde og trivsel er i fokus. Vi har flekstid, sundhedsordning og et godt fællesskab. Vi ser frem til, at byde dig velkommen.

Yderligere oplysninger om stillingen
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte afdelingsleder Torben Lykke Nielsen på telefon 87 94 77 02, Byggesagsbehandler Gitte Just på telefon 87 94 77 78, eller Byggesagsbehandler Jannie Schultz på telefon 87 94 77 56.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest 24. oktober 2021. Samtaler forventes afholdes 28. oktober 2021.

Stillingen ønskes besat 15. november eller 1. december 2021 til 30. juni 2022.

Arbejdssted
Byggeri, Landskab og Miljø, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg

Ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst på fuldtid.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skanderborg Kommune
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Tlf:
87947000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
08-10-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82776868
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed