TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Hørsholm Kommune, Rådhuset

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-12-2021

Byggesagsbehandler - er du vores nye kollega?

Vil du være en del af et engageret og velfungerende team med godt humør? Vil du være med til at opfylde borgernes bolig- og byggedrømme gennem gode dialoger og solide, forskellige fagligheder? Og sidst men ikke mindst, vil du gennem kompetent myndighedsbehandling være med til at værne om og sikre alle de gode værdier i Hørsholm Kommune? Så er du måske vores nye byggesagsbehandler?

Hvem er vi?
Du kommer til at blive en del af Team Plan og Byg med 14 kollegaer, som er inddelt i planlægning og byggesag. Teamet arbejder med kommuneplan, lokalplaner, byudvikling, fredninger, bevaringsværdige bygninger og byggesager både i by- og landzone. Vi besidder tilsammen en bred vifte af faglige og personlige kompetencer og lægger stor vægt på samarbejde. Teamet er en del af Center for By og Miljø, hvor alle dele af den tekniske administration er samlet.

Dine arbejdsopgaver:
Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du som byggesagsbehandler kommer til at arbejde med myndighedsbehandling, herunder sagsbehandling efter byggeloven, bygningsreglementet og de dertil knyttede lovområder – særligt planloven. Du vil få mange forskellige typer sager, som indeholder større eller mindre faglige udfordringer. Det giver en varieret hverdag, hvor du sparrer med dine kollegaer. Men en vigtig del af jobbet er også kontakt og dialog med borgere, rådgivere og virksomheder. Du bliver også en del af vores vagtordning, hvor borgere stiller spørgsmål om stort og småt, både på telefon og mail.

Hvad søger vi?
Vi søger en kollega til en fast stilling som byggesagsbehandler. Det er en fordel, at du har praktisk erfaring inden for byggesagsområdet. Du kan behandle forskellige typer af byggesager, men beskriv gerne, hvilke områder du er særligt interesseret i. Du har et godt kendskab til faglovgivning, planlovgivning samt forvaltnings- og offentlighedslov, og du synes, det er interessant at arbejde med de lovgivningsmæssige problemstillinger, der knytter sig til sagsbehandlingen.Vi forventer, at du har en relevant, faglig uddannelse, fx som ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller tilsvarende byggefaglig baggrund.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Er åben og imødekommende og har fokus på den gode professionelle dialog med borgere, rådgivere og virksomheder
 • Kan sætte dig ind i lovgivning og arbejde for hensigten med, at bestemmelserne bliver omsat i praksis
 • Har interesse i kulturarv og evt. erfaring med bevaringsværdigt byggeri
 • Kan se det væsentlige i en byggesag – og forstå et tegnings- og projektmateriale
 • Kan samarbejde og dele viden med dine kollegaer
 • Har lyst til og eventuelt erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation
 • Er struktureret, kan arbejde selvstændigt og er god til at tage ansvar for dine opgaver
 • Bidrager konstruktivt til et godt arbejdsmiljø, en fælles kultur og et stærkt fagligt miljø.

Vi tilbyder:

 • Kompetente, motiverende og engagerede kolleger
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • En arbejdsplads med mange spændende opgaver og projekter
 • En arbejdsplads i en grøn kommune med høje ambitioner

Arbejdspladsen er Hørsholm Rådhus, Slotsmarken 13, 2970 Hørsholm. Rådhuset ligger tæt på Helsingørmotorvejen og ca. 10 min. i bus fra Kokkedal Station.
Stillingen er på 37 timer/uge, og arbejdstiden er fleksibel (flextid). Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med baggrund i din uddannelse og erfaring.

Mere viden
Stillingen ønskes besat snarest eller senest den 1. marts 2022.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Rikke Krogsgaard Jakobsen på tlf. 4849 2470 eller byggesagsbehandler Ann-Cathrin Samsøe Ingor på 4849 2466.
Du kan læse mere om at være ansat i Hørsholm Kommune her: https://www.horsholm.dk/om-kommunen/job-i-kommunen/kommunen-som-arbejdsplads

Søg sådan
Ansøgningsfristen er den 23. januar 2022 og vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 26. og 27. januar. Brug link ’søg jobbet’ for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job.
Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Hørsholm Kommune, Rådhuset
Slotsmarken 13
2970 Hørsholm
Tlf:
48492470
Kontaktperson
 
Tlf:
48492470
Adresse:
2970 Hørsholm
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-12-2021
Udløber:
23-01-2022
Kviknummer:
LJA-83127093
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed