TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teknik & Miljø

|
Midtjylland
|
Indrykket 09-09-2021

Byggesagsbehandler

Byggesagsbehandlere med mod på tværfagligt samarbejde og hjælp til borgere og virksomheder.

I Viborg kommune er der rigtig godt gang i byggeriet og særligt med mange større byggerier, som kræver en stor indsats fra bygningsmyndigheden. Derfor mander vi op med flere byggesagsbehandlere, som kan starte sammen i afdelingen for Byggeri og støtte hinanden i oplæringen gennem fælles sparring om sagerne.

For os betyder det mindre, om du er ny eller erfaren byggesagsbehandler. Det vigtige er, at du har lyst til at hjælpe borgere og virksomheder med at komme sikkert og trygt gennem myndighedsprocessen.

Om jobbet
Konkret bliver dine primære arbejdsopgaver at vejlede borgere og rådgivere om muligheder og rammer for byggeprojekter samt sikre, at byggeprojekterne er i overensstemmelse med bygningsreglementet, lokalplaner og anden lovgivning inden, at der kan gives en byggetilladelse.

I myndighedsprocessen kan der være forhåndsdialoger, høringer af naboer, inddragelse af andre myndigheder, aktindsigter og endeligt skal sagen afsluttes, når bygningen skal tages i brug.

Som myndighed arbejder vi tværfagligt i krydsfeltet mellem teknik, arkitektur, jura og politik, så du skal have lyst til at lære nyt og formå at sætte dig ind i nye fagområder.

Vi forventer, at du:

  • har evne og lyst til daglig kommunikation med borgere og virksomheder
  • er serviceminded i den mundtlige dialog og skriftlige formidling
  • har mod til at træffe beslutninger
  • har masser af godt humør og lyst til at bidrage til den gode stemning i afdelingen
  • har en relevant uddannelse, som f.eks. ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør. Andre uddannelser kan også være relevante.

Om os
Før vi bliver flere i Byggeri, er vi 12 byggesagsbehandlere og fire administrative medarbejdere, som understøtter byggesagsbehandlingen med bl.a. sagsoprettelser, aktindsigter og høringer.

Vi har et tæt samarbejde med de andre afdelinger i Teknik & Miljø og sidder fysisk ved siden af vores planafdeling i storrumskontor i vores store og flotte rådhus.

Vi er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone og med en stærk faglig kerne af erfarne byggesagsbehandlere, hvor der er mulighed for udvikling både fagligt og personligt.
Sagerne behandles selvstændigt, men i tæt sparring med kollegaerne i afdelingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  Der vil være god mulighed for hjemmearbejde.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 11-15. oktober 2021. Du vil blive præsenteret for en case, som skal løses i forbindelse med ansættelsessamtalen.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Teknik & Miljø
Prinsens Alle 5
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-09-2021
Udløber:
03-10-2021
Kviknummer:
LJA-82637453
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed