TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Middelfart Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 13-10-2021

Byggesagsbehandler og BBR-medarbejder

Byggesagsbehandler og BBR-medarbejder

Har du indsigt i byggeloven, og er du god til systematiske registeropgaver? Hvis du også kan lide nye udfordringer og ønsker et afvekslende job, så er det dig, vi mangler i Byggesagsgruppen.

”Broerne begynder her” er overskriften på den vision, som byrådet i Middelfart Kommune har sat som pejlemærke for vores arbejde og udvikling i kommunen. Opskriften er samarbejde, dialog og partnerskaber for at fremme en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen.

Væksten er høj, og i Plan- og Byggeafdelingen har vi gang i adskillige udviklingsprojekter, hvor vi sammen sætter et positivt aftryk på byggesagerne, mens vi skaber den bedste oplevelse for virksomheder og borgere.

Du bliver ansvarlig for BBR og DAR, samtidig med at du selvstændigt løser byggesager, der vedrører enfamiliehuse, sommerhuse og sekundære bygninger.
Din hverdag vil indeholde et samarbejde med dine byggesags-kollegaer og borgere, hvorefter BBR vedligeholdes med ajourføring og indberetning af byggesager, herunder datakontrol og fejlretning i systemet.

Nogle af dine ansvarsområder

 • Registerfører på BBR
 • Ansvarlig for at oprette, ændre og nedlægge vejnavne og adresser i DAR
 • Indgå i netværk på tværs af kommunerne vedr. BBR og DAR
 • Tilsyn af beboelse i sommerhuse
 • Borgerbetjening og telefoniske henvendelser
 • Sagsbehandling af byggesager vedrørende enfamiliehuse, sommerhuse og sekundære bygninger

  Du vil opleve, at vi arbejder med en dialogbaseret tilgang til vores sagsbehandling. Det er vigtigt for os og borgeren, at vi sammen skaber en dialog om ønsker, realisering og forventninger både inden, under og efter behandlingen af sagen.

  Dine faglige kompetencer
  Vi forestiller os, at du er uddannet teknisk assistent, bygningskonstruktør, arkitekt, ingeniør eller lignende. Det vil være fantastisk, hvis du allerede har erfaring med ovennævnte ansvarsområder. Du kommer til at arbejde med BBR- og adresseloven, men skal også kunne arbejde med anden relevant lovgivning fx byggeloven, bygningsreglementet, planloven og forvaltningsloven. Du har derfor flair for at læse og forstå lovgivning.

  En del af jobbet består af byggesagsbehandling. Det er derfor væsentligt, at du kan læse bygningstegninger og koordinere sagerne i forhold til anden lovgivning og den øvrige del af myndighedsområdet, samt kunne sikre overholdelse af gældende lokalplaner.

  Dine personlige kompetencer
  Som person er du positiv, udadvendt og skaber god stemning med godt humør og humor. Du er nysgerrig på opgaverne, og hvordan de løses, samtidig med at du er struktureret og har blik for detaljerne. Jobbet tilbyder en alsidig hverdag, og du kan godt lide at håndtere flere opgaver ad gangen.

  Når udfordringerne melder sig, tager du det med oprejst pande og bidrager til at finde løsninger i tæt samarbejde med dine kolleger.

  Jobbet som byggesagsbehandler og BBR-medarbejder er en myndighedsfunktion, og du skal derfor kunne optræde professionelt og konkret overfor alle borgere.

  Du kan indgå i en åben dialog med alle involverede parter, og du formår at lytte ind på opgaven. Vi er stolte af vores høje serviceniveau, hvilket du ligeledes bidrager til ved at være tillidsfuld og troværdig overfor borgerne, således de går hjem med en god oplevelse, også når de i enkelte tilfælde får afslag.

  Et uformelt og sammentømret kollega sammenhold
  Du bliver en del af Byggesagsgruppen, der består af 6 medarbejdere udover dig. Vi er et sammentømret hold, der har mange års erfaringer, fører gode, faglige dialoger og har et tæt samarbejde. Du har mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt, samt mulighed for at bidrage til at sætte retningen for udviklingen i afdelingen.

  Du bliver tilbudt et fleksibelt arbejdsliv tilpasset dine og vores behov, hvor der er mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale med dine kollegaer.

  Når du bliver vores nye kollega, tilbyder vi et arbejde i en organisation, hvor der er højt til loftet og kort vej til beslutningerne. Jobbet er spændende, udfordrende og præget af selvstændighed og ansvar.

  Rekrutteringsproces og ansøgning
  Ansøgningsfrist er den 6. november 2021, og vi forventer at afholde samtaler den 15. november 2021.
  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til Plan- og Byggechef Karin Niemann-Christensen på 6126 9350 eller Ingeniør Laila Wyke på 8888 4811.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500 Middelfart
Tlf:
+4588885500
Kontaktperson
 
Tlf:
61269350
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-10-2021
Udløber:
06-11-2021
Kviknummer:
LJA-82802771
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Gem annonce