TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Stevns Kommune

|
Sydsjælland inkl. Møn
|
Indrykket 18-02-2021

Byggesagsbehandler søges til ønskejob i Teknik & Miljø

Der er godt gang i byggeriet i Stevns Kommune og vi søger derfor en ny kollega der brænder for god byggesagsbehandling.

Vi tilbyder dig et dynamisk team bestående af 5 gode kollegaer i Byggeteamet og 2 gode kollegaer i Planteamet. Selv i en travl hverdag sikrer vi at alle har det godt og trives på arbejdet. Jobbet vil give dig mulighed for faglig og personlig udvikling i en super afdeling, med god faglig sparring på tværs af Centret, stor hjælpsomhed og en god omgangstone. Teamet har i de forgangne år arbejdet målrettet på at reducere sagsbehandlingstiden bl.a. via procesoptimering og LEAN. Mulighed for efteruddannelse prioriteres højt og vi har et godt arbejdsmiljø med medindflydelse, stor frihedsgrad og fleksible arbejdsforhold.

Vi søger én ny kollega der har styr på bygningsreglementet og planlovens regler. Har du lyst til at levere gode bygge- og planafgørelser i et borgerrettet fokus, hvor det er vigtigt, at der bliver lyttet til borgernes ønsker, men også at lovens anvisninger følges, så er det dig vi søger!

Vi udfører vores opgaver med en serviceminded tilgang og lægger vægt på, at du har gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere med vores virksomheder og borgere. Engagement og godt humør er nøgleord for vores arbejde. For os er det vigtigt at finde teamplayere med lyst til at lære nyt, men også gå-på-mod og vilje til at bidrage til teamets opgaveløsning.

Vi prioriterer derfor højt, at du har en positiv og nysgerrig tilgang til dit arbejde samt sans for kvalitet. Du evner at bringe din viden og kompetencer i spil på en konstruktiv måde, så teamet løbende udvikler opgaveløsningen og arbejdsgange. Vi søger særligt faglige kompetencer indenfor almindelig byggesagsbehandling men også gerne landzonesagsbehandling da en stor del af Stevns ligger i landzone.

Vi forventer at du har erfaring fra tilsvarende job; at du har en byggeteknisk indsigt/uddannelse og kendskab til arbejdet i andre dele af et teknisk miljø, som matcher de skiftende krav til sagsbehandling. Vi forventer at du har kendskab til IT, da vi anvender flere forskellige IT systemer som Outlook, Mapinfo og GeoEnviron, samt Byg Og Miljø portalen Vi forventer at du har forståelse for myndighedsrollen i en politisk styret organisation og er udpræget serviceorienteret samt har gode samarbejdsevner.

Vi er et team bestående af engagerede og fagligt dygtige kollegaer, som i dagligdagen arbejder tæt sammen med de øvrige medarbejdere i Teknik & Miljø. Vores kontor ligger på Rådhuset, Rådhuspladsen 4, 4660 Store Heddinge i gåafstand fra togstation, som har forbindelse til S-togsnettet. Vi har personale-fitness og en god personaleforening der afholder en del arrangementer.

Løn- og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst med basisløn, kvalifikationsløn og funktionsløn baseret på dine kvalifikationer. Derudover arbejder vi med flextidsordning.

Vil du vide mere, så er du meget velkommen til at kontakte Centerchef Teknik & Miljø Birgitte JTK Nielsen på tlf.: 21 52 50 80 og byggesagsbehandler Erik Knudsen på tlf.: 40 47 35 62.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 16. marts 2021. Søg elektronisk nedenfor og vedhæft CV, relevant dokumentation og referencer. Vi forventer at afholde samtaler torsdag den 25. marts.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Stevns Kommune
Rådhuspladsen 4
4660 Store Heddinge
Kontaktperson
 
Adresse:
4660 Store Heddinge
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-02-2021
Udløber:
16-03-2021
Kviknummer:
LJA-81735062
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
JKS a/s, Aalborg
Aalborg, Nordjylland
Altansmeden 2021 ApS
Silkeborg, Midtjylland
Gem annonce