TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assens Kommune - Plan og Kultur

|
Fyn
|
Indrykket 16-04-2021

Byggesagsbehandler til barselsvikariat hos Team Byggesag

Har du en solid byggeteknisk viden, og er det naturligt for dig at være serviceminded og sætte dine "kunder" i centrum? Vil du være en del af et dynamisk og velfungerende plan- og byggeområde, hvor vi lægger stor vægt på, at det skal være rart at komme på arbejde? Så er det måske dig, der skal være vores barselsvikar!

Hos Team Byggesag søger vi en byggesagsbehandler til et barselsvikariat på 37 timer om ugen og med tiltrædelse 1. juni 2021 eller efter nærmere aftale.

Om stillingen

Byggesagsområdet er en central og vigtig del af den kommunale service, og vi lægger stor vægt på, at være en kompetent og professionel samarbejdspartner for erhvervsliv og borgere. Dit job er derfor både at udføre en kompetent byggesagsbehandling i henhold til byggelovgivningen, og at kunne samarbejde med erhvervsliv og borgere om de bedste løsninger for lige netop deres projekt.

At byggesagsbehandlingen har en høj prioritet i kommunen afspejler sig også i, at vi gennem de seneste år har ligget helt i top på Trafik- og Byggestyrelsens liste over sagsbehandlingstiden for byggesager. En del af hemmeligheden er en serviceorienteret tilgang til den enkelte sag og et godt og tæt samarbejde - både internt i Byg og på tværs af By, Land og Kultur, hvor vi altid har fokus på den gode løsning af opgaven.

Du bliver en del af et team på seks sagsbehandlere, der arbejder med byggetilladelser, BBR, ejendomsskat, adressetildeling (DAR) og erhvervskontakt. Dine primære opgaver bliver behandling af byggeansøgninger, helhedsvurderinger, geokodning og lovliggørelsessager.

Vi kan love en spændende og travl hverdag med mange forskelligartede udfordringer, og du får selvstændig beslutningskompetence med opbakning fra dit team og mulighed for faglig og personlig udvikling. 

Hvem er du

Som person er du positiv og engageret, og du ser muligheder fremfor begrænsninger. Du er god til at kommunikere både i skrift og tale, og du har forståelse for, at mennesker er forskellige og kan tilpasse din kommunikation efter dem, som du kommunikerer med. Desuden er du nysgerrig på andre mennesker, og hvad de kan tilbyde dig både personligt og fagligt. Du er systematisk og struktureret, og du trives med myndighedsbehandling. 

Derudover forventer vi, at du: 

  • har en faglig relevant mellemlang eller lang videregående uddannelse, som f.eks. ingeniør, bygningskonstruktør, landinspektør, arkitekt eller lignende 
  • kommer fra et job i en kommune, rådgivningsbranchen eller entreprenørbranchen
  • anvender IT-programmer som et naturligt arbejdsværktøj 
  • har interesse for de juridiske aspekter i byggesagsbehandlingen, herunder et godt kendskab til byggelov, planlov og forvaltningslov
Hvem er vi

Team Byggesag er en del af direktørområdet By, Land og Kultur. Vi sidder på Assens Kommunes spændende rådhus, der er indrettet i de tidligere produktionsbygninger fra Assens Sukkerfabrik.

Du refererer til afdelingslederen for Plan og Byg og vil indgå i et team, hvor forandringsparatheden og nysgerrigheden er stor, og hvor der er mulighed for at tilpasse opgaverne til den enkeltes kompetencer. 

Vi har flekstid, så arbejde og familieliv kan hænge sammen. Herudover har vi frokost- og sundhedsordning. 

Løn og ansættelsesvilkår  

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra principperne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse. Dette kan du gøre digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk. 

Vil du vide mere 

Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte byggesagsbehandler Anders Nielsen på tlf. 64 74 64 76 eller afdelingsleder Birgitte Hjerrild på tlf. 64 74 64 78. 

Ansøgningsfristen er den 3. maj 2021, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler 10. maj 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=b3133709)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Assens Kommune - Plan og Kultur
Rådhus Allé 5
5610 Assens
Kontaktperson
 
Tlf:
64746478
Adresse:
5610 Assens
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-04-2021
Udløber:
03-05-2021
Kviknummer:
LJA-81969816
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
ISS Facility Services A/S
København, Storkøbenhavn
Xterna A/S
Odder, Østjylland