TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

By og Land

|
Nordjylland
|
Indrykket 01-08-2022

Byggesagsbehandler til behandling af boligbyggeri i Aalborg Kommune

Det går fortsat stærkt med byggeriet i Aalborg Kommune og derfor søger vi en sagsbehandler med særlige kompetencer indenfor boligbyggeri.

Aalborg Kommune har de seneste år gennemgået en rivende udvikling med flere borgere, studerende, jobs og boliger. I By og Land arbejder vi med udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.

Samtidig har byrådet fokus på at yde god service og nedbringe sagsbehandlingstiden for byggesager. Vi søger derfor en byggesagsbehandler, der vil være med til at understøtte denne udvikling, så godt byggeri, udvikling og erhvervsservice går hånd i hånd.
 
Stillingen er placeret i afdelingen Byggeri med i alt 41 ansatte, og vi arbejder i fem teams; team byg-adm, team erhverv, team bolig, team land og team by. Hvert team har et fagligt og geografisk ansvarsområde. Den ledige stilling er placeret i team bolig. Hvert team arbejder som et selvstyrende team, hvor teamet med teamlederen i spidsen refererer til afdelingsleder og forvaltningsgrenchef.
 
Om jobbet
Den primære opgave er byggesagsbehandling og koordinering af øvrig myndighedsbehandling, samt vejledning inden for henholdsvis bygge- og planlov. Du bliver en del af team bolig, hvor vi blandt andet arbejder med enfamiliehuse, sommerhuse, byggemodninger og garager, carporte mv samt udstykningssager. Sagsbehandlingen foregår digitalt og det er derfor vigtigt, at kontakten til kunderne er nærværende og kompetent.
 
Faglig profil
Som vores nye medarbejder skal du bidrage med en borgervenlig og professionel sagsbehandling, hvor du bliver ansvarlig for dine byggesager fra start til slut. Det er afgørende, at du har lyst og kompetencer til at vejlede ansøgere med mange forskellige baggrunde, så de står tilbage med en god oplevelse i mødet med bygningsmyndigheden. Du skal desuden have overblik og evne at se konkrete projekter i en større sammenhæng herunder foretage en helhedsvurdering både i forhold til det ansøgte, naboerne og området.

Der vil særligt blive lagt vægt på:

 • relevant uddannelse som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende
 • erfaring med byggesagsbehandling
 • Byggeteknisk forståelse og evne til at koble den tekniske forståelse med relevante lovgivninger og myndighedsprocesser
 • erhvervserfaring gerne indenfor rådgivning, projektgranskning og projekt- og procesledelse
 • kendskab til relevant lovgivning herunder bygningsreglement, byggeloven og planloven
 • evne til at se projektet fra ansøgers perspektiv og indgå i konstruktiv dialog om projektet
Personlig profil
 • du skal fungere som ansøgerens kontaktperson i Aalborg Kommune, og koordinere samarbejde og sagsgang gennem hele processen (én indgang til Aalborg Kommune)
 • du er god til dialog og formidling
 • du er serviceminded og kundeorienteret
 • du skal tage ansvar, arbejde selvstændigt med opgaverne og være resultatorienteret
 • du har let ved at tilegne dig ny viden og lyst til at dele viden med kollegaer
 • du tør træffe beslutninger og tage ansvar
 • du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale
 Vi tilbyder
 • en dynamisk og travl arbejdsplads med mange forskellige opgaver
 • et spændende og afvekslende job med mulighed for i høj grad at planlægge eget arbejde
 • et projektorienteret arbejdsmiljø, der hver dag byder på nye udfordringer, men også indeholder rutineopgaver
 • et opgave- og procesrelateret arbejde, der fordrer en fleksibel tilgang
 • gode kollegaer, der sætter både faglighed i opgaveløsningen og et godt arbejdsklima højt
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen med ansættelse 1. oktober eller efter aftale. Der er flekstidsordning. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Vil du vide mere?
Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte os hvis der er behov for yderligere uddybning af arbejdsområdet, opgaverne og stillingens indhold i øvrigt. Du kan kontakte teamleder Johanne Mahler på tlf. 2520 2022 eller afdelingsleder i By og Land, Torben Kjeldgaard Larsen på tlf. 9931 2215
 
Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 8. august 2022. Vi forventer at afholde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.
 
Ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning".
Ansøgningen vedhæftes samt bilag i begrænset omfang (CV og eksamensbevis)

By og Land
I By og Land arbejder vi hver dag for at udvikle en harmonisk kommune. Vi er drivkraften i udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune. Sammen med borgerne ønsker vi at gøre Aalborg til den bedste kommune at leve, bo og arbejde i - både lige nu, men også i fremtiden. En kommune, hvor vi benytter, udvikler og værdsætter vores byer og unikke landskaber.

Vores arbejdsplads – kom med på en fantastisk rejse
Som medarbejder i Aalborg Kommune bliver du en del af et stærkt fællesskab, der tæller 16.000 kollegaer, og som hver dag udvikler sig sammen for at skabe de bedste resultater for borgere, virksomheder og foreninger.

Vores kommune – i rivende udvikling
Aalborg vokser hvert år med flere end 1000 nye indbyggere og takket være et handlekraftigt fællesskab, der gør tingene sammen, er der de sidste årtier blevet skabt tusinder af nye arbejds- og studiepladser samt et rigt kultur- og fritidsliv.

Aalborg Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen
 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=19102af9)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
By og Land
Stigsborg Brygge 5
9400 Nørresundby
Kontaktperson
 
Tlf:
99312215
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
01-08-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83884948
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed