TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

By- og Landskabsforvaltningen

|
Nordjylland
|
Indrykket 19-09-2020

Byggesagsbehandler til behandling af by-fortætning, transformation- og tæt/lav-byggeri i Aalborg Kommune

Byggesagsbehandler til behandling af by-fortætning, transformation- og tæt/lav-byggeri i Aalborg Kommune
 
Det går fortsat stærkt med byggeriet i Aalborg Kommune og derfor søger vi en sagsbehandler, til at arbejde med by-fortætning, transformation- og tæt/lav-byggeri i Aalborg midtby, forstæder og oplandsbyer.
 
Aalborg har indenfor de seneste år transformeret sig til at være en attraktiv videns, service og oplevelsesby. Denne transformation har resulteret i en fantastisk udvikling med stigende indbyggertal, nye jobs og nye boliger. Udviklingen har betydet, at der er stor byggeaktivitet i Aalborg Midtby og forstæder hvor der sker modernisering af den eksisterende bygningsmasse, foretages infill-byggeri og by-omdannes i stor og lille skala.
 
Samtidig har byrådet fokus på at yde god service og nedbringe sagsbehandlingstiden for byggesager. Vi søger derfor en byggesagsbehandler, der vil være med til at understøtte denne udvikling, i mødet mellem god erhvervsservice og godt byggeri.

 
Du bliver en del af afdelingen Byggeri med i alt 27 sagsbehandlere og der arbejdes i fire faglige teams; team erhverv, team bolig, team land og team midtby. Hvert team har et fagligt og geografisk ansvarsområde. Den ledige stilling er placeret i team midtby. Hvert team arbejder som et selvstyrende team, hvor teamet med teamkoordinatoren i spidsen refererer til afdelingsleder og forvaltningsgrenschef.
 
Jobindhold og opgaver
De primære opgaver omfatter byggesagsbehandling af eksisterende og ofte bevaringsværdige etageejendomme, in-fill byggeri, samt nyt tæt/lav-byggeri. I stillingen kommer du til at vejlede ansøgere og samarbejde med øvrige myndigheder i kommunen for at understøtte de gode projekter, der er med til at bidrage positivt til byens positive udvikling og vækst. Du vil derfor i høj grad have en finger på byens puls. Stillingen indeholder opgaver inden for følgende hovedområder: 

 • Sagsbehandling med stort fokus på arkitektoniske vurderinger og bevaringshensyn
 • Byggesagsbehandling af boligprojekter i eksisterende etageejendomme med fokus på at sikre kvalitetsfulde boliger
 • Etablering af altaner og udendørs opholdsarealer der harmonerer med omgivelserne og skaber værdi for brugerne
 • Etablering og omdannelse af erhverv i eksisterende etageejendomme fx butik, cafe, Jomfru ane Gade, tandklinik, frisør, mv.
 • Sagsbehandling af nye tæt/lav boligprojekter i etablerede områder, hvor der er stort fokus på at skabe en naturlig sammenhæng til eksisterende rammer.
 • Indgå i produktionen af nye lokalplaner med bygningsmyndighedens bidrag til planerne
Faglig profil
Som vores nye medarbejder forventes det, at du bidrager med en servicemindet og professionel tilgang til byggesagsbehandlingen. Det er afgørende, at du har lyst og kompetencer til at vejlede private såvel som professionelle ansøgere, så de står tilbage med en god oplevelse i forhold til mødet med bygningsmyndigheden. Jobbet indeholder en del koordinering og samarbejde – både internt i Aalborg Kommune og eksternt med bygherre/rådgivere.
 
Der vil blive lagt særligt vægt på: 
 • at du har en relevant uddannelse som arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende og gerne har nogle års relevant erfaring fra kommune eller privat virksomhed
 • at du evner at se projektet fra ansøgers perspektiv og har lyst til kontakt med ansøgere med henblik på at skabe den gode dialog, hvor du formår at vejlede ansøgere bedst muligt i forhold til de ønsker de har. 
 • at du kan formulere dig både skriftligt og mundtligt i en imødekommende og professionel tone, både i forhold til almindelige boligejere og professionelle rådgivere.
 • at du evner at holde mange bolde i luften, skabe overblik og selvstændigt kan sætte dig ind i en sag, undersøge lovmæssige forhold og sikre, at sagen løses struktureret og målrettet
 • at du har interesse for at medvirke til udvikling af teamets arbejdsprocesser
 
Personlig profil
 • du skal fungere som ansøgerens kontaktperson i Aalborg Kommune og koordinere samarbejde og sagsgang gennem hele processen (én indgang til Aalborg Kommune)
 • du er imødekommende i alle sammenhænge
 • du har let ved at tilegne dig ny viden og lyst til at dele viden med kollegaer
 • du er robust og formår at holde fokus selv i pressede situationer
 • du er engageret, tillidsvækkende, udadvendt og god til at samarbejde med forskellige faggrupper
 • du har en veludviklet situationsfornemmelse
 • du tør træffe beslutninger og stå på mål for dem
 
Vi tilbyder
 • en dynamisk og travl arbejdsplads med mange alsidige opgaver
 • et spændende og afvekslende job med mulighed for i høj grad at planlægge eget arbejde
 • et projektorienteret arbejdsmiljø, der hver dag byder på nye udfordringer, men også indeholder rutineopgaver
 • et opgave- og procesrelateret arbejde, der fordrer en fleksibel tilgang
 • et bredt team sammensat af forskellige fagligheder og indgangsvinkler, der sætter både faglighed i opgaveløsningen og prioriterer et godt arbejdsmiljø højt
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 
Løn- og ansættelsesforhold
Der er tale om en stilling på 37 timer om ugen. Der er flekstidsordning. Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du er interesseret i stillingen, opfordrer vi dig til at kontakte os for yderligere uddybning af arbejdsområdet, opgaverne og stillingens indhold i øvrigt. Du kan kontakte afdelingsleder i By- og Landskabsforvaltningen, Torben Kjeldgaard Larsen på tlf. 2520 2215.
 
Ansøgningsfrist den 14. oktober 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 43-44.
Tiltrædelse den 1. december 2020 eller efter aftale.
 
Læs mere om By- og Landskabsforvaltningen 
https://www.aalborg.dk/om-kommunen/organisation/blf
http://www.aalborg.dk/media/5415875/saadan-arbejder-vi-i-by-og-landskabsforvaltning.pdf

Ansøgning
Du sender ansøgningen ved at trykke på knappen "send ansøgning". Der kan vedhæftes bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

 


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=26496f48)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
By- og Landskabsforvaltningen
Stigsborg Brygge 5
9400 Nørresundby
Kontaktperson
 
Tlf:
25202215
Adresse:
9400 Nørresundby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-09-2020
Udløber:
14-10-2020
Kviknummer:
LJA-81128211
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
Planlægning
Haderslev, Syd- og Sønderjylland
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn