TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svendborg Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 02-07-2021

Byggesagsbehandler til Byg og BBR

Svendborg Kommune søger ny byggesagsbehandler til Byg og BBR.

Vil du vil være med til at gøre en forskel for borgere og erhvervsliv i Svendborg Kommune, så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Det går stærkt i Svendborg. Vi har travlt i byggesagsafdelingen og søger derfor en dygtig og serviceorienteret byggesagsbehandler til administration af byggeloven og planloven. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Hvad får du?
Du får ansvaret for dine egne sager, og du kommer til at arbejde med byggesagsbehandling i bred forstand. Du løser alle dele af sagerne, der har med byggeloven, planloven og øvrige relaterede lovgivninger at gøre – med god sparring fra dine kolleger.

Stillingen kan indrettes til at omhandle erhvervssager, boligsager eller begge dele. Det afhænger af din erfaring, evner og interesse.
 
Vi vil gøre en forskel for vores borgere og erhvervsliv. Derfor løser vi opgaverne i dialog med ansøgerne, ligesom vi arbejder tæt sammen med vore kolleger i de øvrige afdelinger, for på den måde at sikre helhed i opgaveløsningen. Det er afgørende, at borgere og virksomheder oplever, at de får en god behandling hos os. Vi arbejder værdibaseret med fokus på helhed i opgaveløsningen, borgeren i centrum, læring og udvikling, samt trivsel.
Vi tilbyder dig et fagligt udfordrende, travlt, humørfyldt og engageret miljø, hvor ikke to dage er ens. Du bliver en del af afdelingen Byg og BBR, som består af 26 medarbejdere, der varetager alle former for byggesager, udstykningssager og landzonesager.
 
Blandt dine arbejdsopgaver vil være boligbyggesager, plansagsbehandling, straksafklaring, dialogmøder, tilsyn på byggesager og meget mere.

Hvad får vi?
Vi ser gerne, at du har erfaring inden for behandling af byggesager, men det er ikke et definitivt krav.

Derudover forestiller vi os, at du har en relevant uddannelse, måske arkitekt, ingeniør, konstruktør, byggetekniker eller lignende, men din baggrund er ikke afgørende. Det afgørende er, at du kan indgå i et stærkt fagligt team og evner at samarbejde, besidder en løsningsorienteret tilgang til byggesagsbehandlingen og formår at tænke i helheder, herunder tværgående samarbejde med andre afdelinger i kommunen. Det er vigtigt, at borgerne oplever os som en samarbejdspartner, der er med til at sørge for, at sagerne når i mål.

Vi lægger også vægt på, at du har drive, og at du tager ansvar og skaber resultater. Derudover er det vigtigt, at du er en holdspiller og besidder systematik og disciplin i opgaveløsningen.

Læs mere om Svendborg Kommune på www.svendborg.dk

Tiltrædelse
1. september 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelsesvilkår
Vi tilbyder en fuldtidsstilling. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for at forhandle individuel kvalifikationsløn.

Yderligere information
Hvis du ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Vium Fristed på tlf. 21 67 43 75.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfrist: Onsdag den 4. august 2021
Samtaler vil blive afholdt mandag den 9. august 2021. Invitationer til samtaler udsendes fredag den 6. august 2021.
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Svendborg Kommune
Ramsherred 5
5700 Svendborg
Tlf:
62233607
Kontaktperson
 
Adresse:
5700 Svendborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-07-2021
Udløber:
04-08-2021
Kviknummer:
LJA-82332985
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed