TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Favrskov Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 22-05-2021

Byggesagsbehandler til Favrskov Kommune

Kender du til byggesagsbehandling, og har du lyst til at blive en del af et engageret team, har du nu muligheden for at blive vores nye kollega i Byg i Favrskov Kommune.

Favrskov Kommune ligger midt i naturen, i hjertet af Østjylland mellem Aarhus, Silkeborg, Randers og Viborg.

Vi oplever stor byggeaktivitet i øjeblikket, samtidigt med at vi er i gang med at udvikle afdelingen med fokus på trivsel, effektivitet og kvalitet. Udviklingsarbejdet berører blandt andet vores faglighed, servicetilgang og sagsstyring.

Du har derfor mulighed for at blive en del af en ambitiøs organisation, i et godt team, med spændende og alsidige opgaver samt gode rammer for personlig og faglig udvikling.

Om arbejdspladsen
Byg er en del af chefområdet Plan og Byg, som i alt har 23 ansatte. Vi er samtidigt en del af Teknik- og Miljøforvaltningen, og har kontorer i Hammel.

Vi brænder for at levere sagsbehandling på en professionel, effektiv og imødekommende måde i forhold til borgere, bygherrer, politikere, kollegaer og samarbejdspartnere i det hele taget.

Internt har vi et uformelt arbejdsklima og et højt aktivitetsniveau med en åben og ærlig omgangstone, hvor engagement og tværgående samarbejde prioriteres højt.

Om stillingen
Byggesagsbehandlingen udgør det centrale opgaveområde i stillingen, men du vil efter interesse og evne kunne få opgaver indenfor afdelingens øvrige sagsområder, herunder landzonesagsbehandling og sager efter byfornyelsesloven.

Vi er ved at implementere et nyt fagsystem, KMD Nova Byggesag. Kendskab og interesse for digital sagsbehandling og IT vil derfor være en fordel, og kan ligeledes blive en større del af det konkrete indhold i stillingen.

Du vil blive en del af Byg og vil på lige fod med dine kollegaer for indflydelse på opgaveløsningen og arbejdsprocesserne i afdelingen. Jobbet vil give dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du vil få mulighed for at udvikle dig i et stærkt fagligt netværk, hvor det forventes, at du kan bidrage aktivt til din egen og dine kollegaers udvikling.

Vi er 13 medarbejdere i Byg, som har et tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i Teknik og Miljø. Du vil i jobbet få mange samarbejdsrelationer, både med andre kollegaer, men også med private rådgivere, borgere mv.

Forventninger til dig
Vi forventer, at du har erfaring med byggesagsbehandling og er løsningsorienteret i din sagsbehandling med udgangspunkt i lovgivningen.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund
  • Har erfaring med byggesagsbehandling eller anden relevant erfaring
  • Har interesse for de juridiske aspekter i byggelovgivningen, samt anden relevant lovgivning som fx planloven og forvaltningsloven
  • Besidder IT-kompetencer og nysgerrighed, så du kan bidrage med udnyttelse af fagsystemer mv.
  • Er engageret og tillidsvækkende, og brænder for at yde en god service for borgere og virksomheder
  • Er dygtig til at formulere dig i skrift og tale
  • Er en god kollega med humor og engagement og en positiv tilgang til opgaverne.

Om byggesagsområdet
Byggesagsområdet er i Favrskov Kommune et prioriteret serviceområde, som har stor betydning for både borgere og erhvervsdrivende. Byrådet har derfor fokus på området med høje ønsker og mål for den myndighedsopgave vi skal levere.

Vi har over de seneste år leveret løbende forbedringer i forhold til blandt andet sagsbehandlingstiden. Dette har været en medvirkende årsag til at Dansk Byggeri i sin seneste måling kårede Favrskov Kommune som ”Danmarks mest erhvervsvenlige kommune 2020”. Det er vi stolte af.

Vi er også stolte af, at vi til trods for et rekordhøjt antal ansøgninger i 2020 og 2021 fortsat har en sagsbehandlingstid, som er under statens servicemål for udvalgte byggeaktiviteter.

Yderligere oplysninger
Vi har 37 timers arbejdsuge og flekstid. Hjemmearbejde kan aftales individuelt. Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomst samt aftale om Ny Løn.

Arbejdspladsen ligger på Torvegade 7 i Hammel, med gode parkeringsmuligheder og tæt på offentlig transport.

Forventet tiltrædelse er 1. august 2021, men andet kan aftales.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Niels Freudendahl på telefon nr. 89 64 51 40, eller via mail til nif@favrskov.dk.

Samtaler
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag d. 21. juni 2021.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Favrskov Kommune
Torvegade 7
8450 Hammel
Tlf:
89644620
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8450 Hammel
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-05-2021
Udløber:
13-06-2021
Kviknummer:
LJA-82146072
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland