TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Langeland Kommune

|
Sydfynske øer
|
Indrykket 07-07-2021

Byggesagsbehandler til Langeland Kommune - barselsvikariat

Vil du være en del af et engageret team, hvor selvstændighed, ansvar, samarbejde og god borgerservice er nøgleordene? Så søger vi en byggesagsbehandler.
 
I Langeland Kommune vil vi gerne kunne tilbyde vores virksomheder og borgere den bedste byggesagsbehandling. Udover høj faglighed er det vores mål at nedbringe vores sagsbehandlingstider, så de igen bliver blandt de bedste i landet. Samtidig har vi særligt fokus på at gøre vores dialog med borgerne endnu bedre, så de altid får en god oplevelse, når de skal bygge i vores kommune.
Du vil få din daglige gang på Rådhuset i Rudkøbing, hvor du bliver en del af et team med stor holdånd og masser af godt humør. Teamet er inde i en spændende udvikling, hvor vi har fokus på at udvikle vores faglighed og effektive sagsprocesser med henblik på at opnå vores mål.
 
Om jobbet
Du vil få mulighed for at arbejde med byggesagsbehandling af alle typer byggerier. Du kan også komme til at behandle udstyknings-/matrikelsager, ejendomsavancebeskatning, bopælspligt, sommerhuslovgivning, dispensationer fra lokalplaner og naturbeskyttelsesloven samt sagsfremstillinger til det stående udvalg og udmøntning af politiske beslutninger.

Du vil få mulighed for at deltage i teamets interne udvikling af arbejdsprocesser, retningslinjer m.v. - og dermed få stor indflydelse på rammerne for dit arbejde. Herudover vil du også få mulighed for at deltage i faglige netværk med andre byggesagsbehandlere på Fyn.


Vi lægger vægt på:

  • At du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, landinspektør/kort- og landmålingstekniker, teknisk designer, arkitekt, ingeniør, jurist eller lignende
  • At du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en aktiv del af teamet
  • At du er udviklingsorienteret og kan bidrage til teamets faglige og digitale udvikling
  • At du er serviceminded og god til kontakten med borgere og virksomheder
  • Erfaring med byggesagsbehandling eller anden form for relevant erhvervserfaring inden for udstyknings-/matrikelsager er en fordel
Om os
Du bliver en del af byggesagsbehandlerteamet på 4 medarbejdere.
I Teknik og Miljø vægter vi faglighed, samarbejde og udvikling, sundt arbejdsmiljø, grin og latter samt plads til at lave fejl - og evnen til at lære af dem.
 
Hvis du vil vide mere
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte byggesagsbehandler Tanni Kristoffersen på tlf. 6351 6062 og byggesagsbehandler Sandra Mashoff-Køgelbø på tlf. 6351 6050 eller Teknik- og miljøchef Rikke Fink på tlf. 40 17 22 37.
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 34.
 
Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er et 12 måneders barselsvikariat på fuld tid fra den 1. oktober 2021 til den 30. september 2022.
Den endelige lønindplacering sker efter nærmere forhandling og på baggrund af kompetencer og erfaring, efter gældende overenskomst.
 
Send ansøgning vedlagt relevante bilag via nedenstående link senest den 18. august 2021.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Langeland Kommune
Fredensvej 1
5900 Rudkøbing
Kontaktperson
 
Adresse:
5900 Rudkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
07-07-2021
Udløber:
18-08-2021
Kviknummer:
LJA-82354286
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed