TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Middelfart Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 04-05-2021

Byggesagsbehandler til Plan og byggeafdelingen

Byggesagsbehandler til Plan- og byggeafdelingen i Middelfart Kommune

Det går stærkt i Middelfart Kommune. Væksten er høj, befolkningstallet stiger og mange vil gerne bygge og bo her hos os - både i byerne og på landet.
Og derfor har vi brug for en ny kollega, som kan løse byggesager og dermed være med til at understøtte den positive udvikling i Middelfart Kommune.

”Broerne begynder her” er overskriften på den vision, som byrådet i Middelfart Kommune har sat som pejlemærke for vores arbejde og udvikling i kommunen. Opskriften er samarbejde, dialog og partnerskaber med andre for at fremme en positiv og bæredygtig udvikling af kommunen.
At blive vores nye byggesagsbehandler er en sjælden mulighed. Og hvis du bliver vores nye kollega, får du stor indflydelse på den fortsatte udvikling af vores gode borger- og virksomhedsservice på byggesagsområdet.

Hvad kendertegner os?
Plan- og byggeafdelingen er kendetegnet af en høj grad af uddelegering af kompetence og ansvar til den enkelte medarbejder i sagsbehandlingen.
Det betyder, at du arbejder selvstændigt med dit arbejdsområde samtidig med, at du selvfølgelig arbejder tæt sammen med og sparrer med dine kolleger.
Middelfart Kommune er en mindre kommune, men du vil finde ud af, at fordelen ved dette er, at alsidigheden i arbejdet hos os er stor. Samtidigt er vores ambitionsniveau på vegne af borgerne og virksomhederne, meget højt. Vi tør godt sætte barren højt fordi vi tror på, at vi kan. Og vi gør det fordi det giver mening og fordi ambitionerne giver os en masse positiv energi.

Dine hovedopgaver

 • Foretage sagsbehandling i forhold til bygningsreglement
 • Sikre en god og tæt dialog med borgere, erhvervsliv og politikere.
 • Indgå som sparringspartner i Byggesagsgruppen
 • Sikre at vi overholder vores servicemål for sagsbehandling
 • Fremstille sager til politisk behandling
 • Være det koordinerende led i byggesager, der går på tværs i forvaltningen
 • Besvare ad hoc henvendelser om byggemuligheder mv.
Udover at arbejde med byggesagsbehandling forventes du at deltage i udviklingsprojekter, BBR-registrering, generelle koordineringsopgaver samt i øvrigt samarbejde med kolleger i Plan- og byggeafdelingen, administrationen og eksterne parter mv.
Du kommer til at referere til Plan- og byggechefen, som har det overordnede faglige og personalemæssige ansvar for hele afdelingen.

Din profil
 • Relevant videregående uddannelse som konstruktør, ingeniør, landinspektør, arkitekt eller lignende
 • Solidt kendskab til byggesagsbehandling
 • Har styr på relevant lovgivning, herunder forvaltningslov, planlov og byggelov - herunder selvfølgelig bygningsreglementet
 • Erfaring med sagsbehandling indenfor de relevante fagområder
 • Kan arbejde på et højt fagligt niveau
 • God til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt – dine afgørelser er velbegrundede
 • Har god forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation
 • Arbejder selvstændigt og kender værdien af et godt samarbejde
 • Er engageret i dine omgivelser, mennesker og miljø
 • Har stor forståelse for menneskelige relationer

Om Plan- og byggeafdelingen
Afdelingen består, udover Byggesagsgruppen, af Plangruppen, som arbejder bredt med byudvikling, bevaring og fysisk planlægning, samt af Ejendomscentret, som har ansvaret for alle kommunale bygninger og anlæg af nye bygninger – herunder også teknisk service, forsikring og rengøring. Afdelingen er en del af Teknik- og Miljøforvaltningen.

Vi har en professionel tilgang til opgaverne, som vi løser i tæt dialog med kolleger, borgere, erhvervsliv, interessenter og selvfølgelig politikerne. Vi er en arbejdsplads, hvor der er fokus på at vi hjælper hinanden og har et godt arbejdsmiljø.
I Middelfart Kommune lægger vi stor vægt på, at der er kort fra beslutning til handling og konkrete resultater er helt afgørende for os.

Vi ser os selv som positive og kompetente medarbejdere med en høj faglig profil. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på gensidig respekt, engagement, humor og samarbejde.
Vi vil være en attraktiv arbejdsplads, hvor selvledelse og værdibaseret organisation er en del af dagligdagen.

Vi tilbyder dig
 • Et selvstændigt og varieret job
 • Stor fleksibilitet
 • Engagerede kolleger
 • Et fagligt stærkt miljø

Det praktiske
Vi tilbyder en fuldtidsstilling. Din løn og andre vilkår forhandles i henhold til overenskomst med bagrund i din uddannelse og erfaring.

Tiltrædelse snarest muligt og senest den 1. august 2021.

Din arbejdsplads bliver i et af Danmarks mest bæredygtige rådhuse på Nytorv i Middelfart. Huset er indviet i 2017 og designet til tværgående samarbejde i åbne og lyse rammer.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos Plan- og byggechef Karin Niemann-Christensen på telefon 6126 9350 eller byggesagsbehandler Laila Wyke på telefon 8888 4811. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist er lørdag den 29. maj 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 2. og torsdag den 3. juni 2021.

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://ti

Overvejer du at søge job i Middelfart Kommune? Så går du måske også i tanker om at flytte hertil. Kontakt vores bosætningskonsulent Anne Marie Klausen på tlf. 2240 0049 eller annemarie.klausen@middelfart.dk og hør hvad Middelfart kan tilbyde dig og din familie. Læs mere på http://tilflytter.middelfart.dk/

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Middelfart Kommune
Nytorv 9
5500 Middelfart
Tlf:
+4588885500
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2021
Udløber:
29-05-2021
Kviknummer:
LJA-82048738
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job
Plan- og Byggeafdelingen
Furesø, Storkøbenhavn
Gem annonce