TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skanderborg Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 05-03-2021

Byggesagsbehandlere til Byggeri, Landskab og Miljø

Har du lyst til at arbejde med byggesagsbehandling i en kommune, der er i stor vækst med mange nye indbyggere og virksomheder?
Så har du chancen nu! Skanderborg Kommune søger byggesagsbehandlere til varetagelse af alle typer byggesager lige fra garage/carporte til etageboliger og erhvervsbyggeri.
Vi kan garantere dig en inspirerende og fagligt udfordrende hverdag, hvor du møder nye problemstillinger og et aktivitetsniveau, hvor du aldrig kommer til at kede dig.
Vi forestiller os, at du er god til, sammen med ansøger, at finde løsninger og se muligheder, inden for de lovgivningsmæssige rammer. Det er en forudsætning, at du ud over det byggetekniske også har lyst til at arbejde med den juridiske del af bygesagsbehandlingen.

Du kommer til at arbejde i et åbent kontorlandskab, som en del af Fagsekretariatet Plan, Teknik- og Miljø, hvor vi arbejder på tværs af afdelinger og bruger hinandens kompetencer i forbindelse med tværgående sagsbehandling, arbejdsgrupper og projekter.

I byggesagsgruppen, som du bliver en del af, arbejder du selvstændigt med de enkelte byggesager. Det er også vigtigt at du vægter faglig sparring højt og løser opgaverne sammen med andre, der hvor der er behov for dette. Det er derfor vigtigt for os, at du har lyst til at byde ind på de mange opgaver, er god til vidensdeling og sparring samtidigt med, at du fungerer med at løse opgaverne selvstændigt. Vi forestiller os, at du har en faglig baggrund som bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende. Det er en forudsætning, at du har kørekort.

Vi forventer at du

  • Har erfaring med/kendskab til byggesagsbehandling
  • Har kendskab til lokalplaner
  • Har kendskab til landzonebestemmelser og beskyttelseslinjer
  • Har erfaring med/kendskab til BBR
  • Har gode kommunikationsevner i skrift og tale på dansk.
  • Kan arbejde struktureret og ”få noget fra hånden”
  • Kan være koordinator i sager der involvere sagsbehandling inden for flere fagområder

Om os
Byggesagsgruppen er en gruppe på 7 byggesagsbehandlere og er en del af afdelingen Byggeri, Landskab og Miljø med i alt 21 medarbejdere, der bl.a. også arbejder med landzonebehandling, virksomhedsmiljø og ejendomsskat. Vi arbejder efter Skanderborg modellen, hvor kompetencen til at træffe afgørelse i enkeltsagerne er uddelegeret til administrationen.
Stillingerne er ledige idet en af vore erfarne sagsbehandler går på efterløn samtidig med at vi ønsker at opnormere antallet af byggesagsbehandlere.

Vi tilbyder
En interessant hverdag sammen med engagerede kolleger med god humor og uformel omgangstone. Vi har et godt fagligt og socialt miljø, hvor samarbejde og trivsel er i fokus. Vi har flekstid, sundhedsordning og et godt fællesskab. Vi ser frem til at byde dig velkommen

Yderligere oplysninger om stillingen
Har du brug for yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte afdelingsleder Torben Lykke Nielsen på telefon 87 94 77 02, byggesagsbehandler Gitte Just på telefon 87 94 77 78 eller byggesagsbehandler Jannie Schultz på telefon 87 94 77 56.

Ansøgningsfrist
Ansøgningen skal være os i hænde senest den 11. april 2021.
Samtaler forventes afholdes fra 15.-20. april 2021. Stillingen ønskes besat med start den 1. juni 2021.

Arbejdssted
Byggeri, Landskab og Miljø, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg

Ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst på fuldtid.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skanderborg Kommune
Skanderborg Fælled 1
8660 Skanderborg
Tlf:
87947000
Kontaktperson
 
Tlf:
-
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-03-2021
Udløber:
11-04-2021
Kviknummer:
LJA-81799917
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed