TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administration

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 16-09-2021

Byggesagsbehandlere til erhvervsteamet

Arbejdssted: By- og Udviklingsforvaltningen, Byggesag, Nytorv 11, 6000 Kolding

Arbejdstid: 37 timer pr. uge med flekstid.

Ansættelsestidspunkt: Snarest muligt.

Hvad kan vi tilbyde:

Kolding Kommune er en kommune i vækst, og i Byggesag har vi mange spændende projekter at arbejde med. I Byggesag beskæftiger vi os primært med myndighedsopgaver, og vi har stor kontakt til vores interessenter og andre afdelinger i forvaltningen.

 

Vi er 25 medarbejdere i afdelingen, og vi har et rigtig godt kollegialt sammenhold med fokus på trivsel og et højt fagligt niveau. Afdelingen omfatter tre teams – et erhvervsteam, der behandler byggesager vedrørende etagebyggeri, landbrug- og industribyggeri, et småhusteam, der behandler byggesager vedrørende enfamilieshuse, sommerhuse og lignende, og et specialistteam, som varetager BBR, adressesager og tinglysninger. Derudover arbejder vi på tværs af de tre teams om blandt andet arrangementstilladelser, indeklima-/skimmelsager og landzonesager.

 

Som byggesagsbehandler i erhvervsteamet vil du få ansvaret for egne opgaver samtidig med, at du indgår i et team med 7 andre engagerede og dygtige byggesagsbehandlere. Vi har fokus på at løse vores sager så godt som muligt og på at gøre hinanden bedre. Vi mødes ofte i de enkelte teams for at sparre med hinanden og for at sikre en ensartet behandling af vores sager.

 

Vi lægger stor vægt på en god dialog med vores borgere og virksomheder, og vi har fokus på en smidig og hensigtsmæssig sagsbehandling.


Kvalifikationer:
Du har en relevant uddannelse, f.eks. bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller lignende. Du kan være nyuddannet eller have erfaring fra tidligere jobs. Du er fleksibel og god til at kommunikere med både borgere, virksomheder og kollegaer. Du er løsningsorienteret og struktureret. Du er en holdspiller, som med engagement biddrager til den bedste løsning af vores opgaver. Du vil gerne dele din viden med dine kolleger, og så har du et godt humør.

Hvem er vi?

Byggesag er en del af området Plan og Byg med i alt ca. 70 medarbejdere. Afdelingen tegnes fagligt af ingeniører, arkitekter, konstruktører, tekniske designere og HK’er.

 

Om By og Udviklingsforvaltningen
I By- og Udviklingsforvaltningen arbejder vi for at styrke og udvikle hele kommunen som en attraktiv bosætnings-, oplevelses- og vækstkommune. Her er højt til loftet, frie rammer og dermed rig lejlighed og plads til din faglige og personlige udvikling.

 

Om Kolding Kommune
By- og Udviklingsforvaltningen er én af fem forvaltninger i Kolding Kommune, som i alt beskæftiger omkring 8000 medarbejdere. I Kolding Kommune arbejder vi med afsæt i visionen "Kolding – sammen designer vi livet" og et mindset, vi kalder Borgerens Centrum, hvor vi på tværs af forvaltninger og faggrænser finder de bedste løsninger sammen med og for borgere, virksomheder og andre samarbejdspartnere.

Løn: I henhold til gældende overenskomst og efter reglerne om Ny Løn.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:
Afdelingsleder Ingelise Jellesen på telefon 79795980 eller teamkoordinator Frank Skytte på telefon 79794366.

Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg".
Ansøgningen skal vedlægges relevante uddannelsesbeviser og for relevant erfaring

Ansøgningsfrist: 18. oktober 2021.

Ansættelsessamtaler: 25. oktober 2021.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=955ec6b9)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Administration
Nytorv 11
6000 Kolding
Tlf:
79797979
Kontaktperson
 
Tlf:
79795980
Adresse:
6000 Kolding
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-09-2021
Udløber:
18-10-2021
Kviknummer:
LJA-82669573
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed