TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Odense Kommune

|
Fyn
|
Indrykket 04-10-2021

Byggesagsmedarbejdere til By- og Kulturforvaltningen

Vil du være en del af et travlt og spændende kontor i Danmarks 3. største by? Og har du lyst til at hjælpe borgere og virksomheder med deres byggeprojekter i et tæt samarbejde med resten af forvaltningen? Så er du måske en af vores nye kollegaer. 

I By- og Kulturforvaltningen arbejder vi med alt fra byudvikling, kulturelle begivenheder, drift af kommunens ejendomme, veje og parker til lokalplaner, affaldsplanlægning og erhvervsudvikling. Vi er derfor mange forskellige slags ansatte. Biologer, rengøringsassistenter, ingeniører og vejmænd arbejder sammen om at skabe de bedste rammer for byen og understøtte en bæredygtige fremtid for Odense.

Med vores brede opgaveportefølje spiller vi i By- og Kulturforvaltningen en helt central rolle i Odenses udvikling mod at blive en storby med omtanke og i at sikre de bedste rammer for velfærden. Vores fælles mål i forvaltningen er at skabe bæredygtige løsninger for Odense, der fremmer økonomisk vækst og menneskelig værdi. Med andre ord arbejder vi for at gøre en forskel for borgerne i Odense. Som medarbejder i By- og Kulturforvaltningen er du med til at gøre den forskel, som er så vigtig for velfærden – uanset om du drømmer om at gøre forskellen for den enkelte borger i hverdagen eller for os alle sammen for fremtiden.
 
Der bliver investeret og bygget i Odense som aldrig før – bl.a. i centrum, på havnen og ved campus, hvor universitetet udvider, og det nye supersygehus tager form. Og snart gør letbanen det nemt, hurtigt og bæredygtigt at komme rundt i byen. Byrådets prioritering af området og den generelle vækst i Odense har således skabt travlhed i vores byggesagskontor. I gennemsnit behandler Byggesag i Odense Kommune 3000 - 4000 sager om året. Vi har nu fået mulighed for at ansætte yderligere to byggesagsbehandlere – i første omgang i to år.

Om jobbet
Du får en nøglerolle i udviklingen og kan bringe din faglighed og personlighed i spil i en af landets største byer. Du skal sammen med både nye og erfarne kolleger i kontoret, sikre en god og saglig byggesagsbehandling, for borgere og virksomheder.

Du kommer til at arbejde med konkret byggesagsbehandling som tager udgangspunkt i:

 • Byggeloven
 • Bygningsreglementet
 • Planloven, lokalplaner og kommuneplanen  
 • Samt deltage i forskellige projekter med andre kolleger i forvaltningen  
Om os - Samarbejde, tillid og fleksibilitet
Byggesag og Erhverv hører hjemme i By- og Kulturforvaltningen i afdelingen Erhverv og Bæredygtighed, og vi er placeret i hjertet af byen på Odense Slot. Vi er i dag 20 kolleger, der arbejder med byggesagsbehandling og juridiske og administrative opgaver forbundet med sagsbehandlingen. Samarbejde, tillid og fleksibilitet er nøgleord hos os. Det er vigtigt for os at forholde os til den enkeltes ønsker i forhold til, hvordan vi bedst leverer på opgaverne. Bor du et stykke fra Odense, så ligger arbejdspladsen lige ved Banegården. Der er er kun en god time til København og Århus og ønsket om enkelte hjemmearbejdsdage er ikke fremmed for os.
 
Om dig
 • Du har en relevant faglig uddannelse som fx bygningskonstruktør, ingeniør eller anden akademisk uddannelse
 • Du har lyst til at arbejde med kommunal byggesagsbehandling – erfaring er en fordel
 • Du er serviceminded, udadvendt og løsningsorienteret
 • Du er empatisk, tolerant og god til at bevare roen og overblikket
 • Du er struktureret, grundig og har et godt blik for detaljer
 • Du har blandt andet samarbejde, ordentlighed og integritet som personlige værdier  
 • Du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
Du er også god til at:
 • Gå i dialog med de borgere og virksomheder, som henvender sig til forvaltningen
 • Håndtere uenighed eller konflikter og løse dem på en konstruktiv måde
 • Arbejde selvstændigt, men samtidig drives du af at arbejde sammen med andre for et fælles mål  
Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.
 
Der er tale om 2 stillinger som byggesagsbehandler. Begge stillinger er på 37 timer om ugen og er tidsbegrænsede i to år. Ansættelse ønskes den 1. december 2021 eller tidligere.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Anders Lisberg Jørgensen på 65 51 24 21 eller kontorchef Anette Pihl Nielsen på 29 33 54 33.

Det praktiske
Ansøgningsfrist er den 24. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 44.

Samtalerne afholdes på Odense Slot, Nørregade 36-38, 5000 Odense C.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Odense Kommune
Nørregade 36
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-10-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82751765
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed