TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Perstrup Beton Industri

|
Østjylland
|
Indrykket 11-02-2020

Bygningskonstruktør / byggetekniker / teknisk assistent

Vi søger en kollega, som skal tegne og projektere fremtidens byggeprojekter. Er du selvkørende i forhold til projekteringsopgaver på alle bygningsniveauer, og kan du håndtere komplekse byggemæssige problemstillinger, så er det dig, vi skal bruge. Projekterne løses i samarbejde med vores projektledere, ingeniører, teamledere og tegnere - og ofte på tværs af vores afdelinger.

Du har en teknisk baggrund enten som teknisk assistent, byggetekniker, bygningskonstruktør eller tilsvarende. Du har gerne erfaring med lignende arbejde og både lyst og evne til at arbejde som projekterende på vores tegnestue. Du kan tegne i 3D tegneprogrammer og meget gerne Solid Edge og/eller Tekla. Du får naturligvis den oplæring, der er behov for. Der er mulighed for, at du med tiden kan blive projektleder på dine egne sager.

Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret og selvkørende. Du kan forvandle idéer til praktisk handling, holder uden problemer mange bolde i luften, overholder dine deadlines og trives med en hektisk hverdag. Du er en team player, og har du en håndværksmæssig baggrund, vil det være en fordel. Du har gode kommunikative evner og kan kommunikere på alle niveauer både internt og eksternt - på dansk og meget gerne også på engelsk, da vi har en del udenlandske medarbejdere.

Vi tilbyder

et job med stor afveksling og mangeartede opgaver inden for moderne betonproduktion. Gode muligheder for både personlig og faglig udvikling i et tværfagligt og til tider hektisk miljø samt gode lønforhold, der modsvarer dine kvalifikationer. Arbejdsdage i vores afdeling i Ølstrup ved Ringkøbing kan forekomme.

Ansøgning

Ønskes yderligere information om jobbet, kontakt da tegnestueleder Ida Juul Haven Pedersen på mail ihp@industribeton.dk eller tlf. 87 74 85 16.
Send ansøgning mærket ”Bygningskonstruktør/teknisk assistent” vedlagt CV og andre relevante bilag til job-pbi@industribeton.dk senest mandag den 24. februar 2020. Samtaler afholdes løbende.

 

ØSB, Perstrup Beton Industri, Byggebjerg Beton Industri, Svinninge Beton Industri og Abeo udgør virksomhederne i Industri Beton A/S, der beskæftiger ca. 370 medarbejdere. Personalet er fordelt med ca. 105 ansatte hos ØSB, ca. 130 hos Perstrup, ca. 50 hos Byggebjerg, ca. 80 på fabrikken i Svinninge samt 4 personer hos Abeo, der primært har fokus på udvikling, optimering og salg af SL-dækkonstruktioner.

Virksomhederne i Industri Beton A/S leverer alle slags betonelementtyper til byggeriet: Til nye projekter, til renovering og til ombygning. Vi tilbyder totalleverancer af komplette råhuse - inkl. projektering og montage. Derudover producerer vi elementer til anlæg, infrastruktur, tanke og landbrug.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Perstrup Beton Industri
Kringelen 4
8560 Kolind
Kontaktperson
Ida Juul Haven Pedersen
Tlf:
87748500
Adresse:
8560 Kolind
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
11-02-2020
Udløber:
24-02-2020
Kviknummer:
LJA-79310956
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Bornholms Regionskommune
Bornholm
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn