TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Syddansk Erhvervsskole

|
Fyn
|
Indrykket 04-02-2020

Bygningskonstruktør eller bygningsingeniør

Bygningskonstruktør eller bygningsingeniør

Miljø & Bygning på Syddansk Erhvervsskole søger bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, der har lyst til at arbejde i et inspirerende uddannelsesmiljø.

Miljø & Bygning varetager drift og vedligeholdelse af skolens bygninger i Odense, Vejle og Grindsted – i alt ca. 135.000 m2 bygninger med tilhørende udearealer. Vi udvikler de fysiske rammer i samarbejde med de pædagogiske afdelinger og har fokus på attraktive elevmiljøer og undervisningsfaciliteter hvor vores vision er at uddanne Danmarks dygtigste.

Arealudnyttelse og miljø- og energioptimering spiller en vigtig rolle i vores arbejde med at etablere nyt, vedligeholde og tilpasse.

Vi søger en kollega, der er bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller har anden relevant, byggeteknisk uddannelse – gerne med håndværksmæssig baggrund. Du er fagligt skarp og bevarer overblikket, når du styrer byggeprojekter med mange interne og eksterne interessenter.

Du bliver en del af et team på seks i Miljø & Bygning. Vi arbejder tæt sammen med skolens el- og VVS-installatører og håndværkere og vi lægger stor vægt på kommunikation og vidensdeling.

Du fungerer som intern rådgiver og får ansvar for at koordinere og gennemføre projektstyring og projekteringsopgaver i forbindelse med ombygninger, renoveringsopgaver og lokaleindretninger – herunder byggetilladelser, myndighedsbehandling, tidsstyring, udbud, arbejdsmiljøkoordinering og økonomistyring. Du skal arbejde med tilstandsregistrering, byggesyn og udarbejde vedligeholdelsesplaner med fokus på det forebyggende vedligehold. Der vil i de fleste projekter være behov for kendskab til eller indsigt i tekniske installationer, både i forhold til bygninger og udstyr.

Det er vigtigt, at du har styr på love og regelsæt f.eks. Bygningsreglementet, AB92, ABR, AT, Det Digitale Byggeri og udbudslov/tilbudslov. Du kan arbejde efter BIPS standarder og har kendskab til det digitale byggeri og BIM principper. Du behersker Revit og AutoCAD og det er en fordel, hvis du har erfaring inden for bygningsfysik.

Hvis du ikke har gennemført arbejdsmiljøkoordinatoruddannelsen, skal du tage den efter ansættelsen og vi vil løbende vurdere behov for anden relevant kompetenceudvikling.

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale. Arbejdssted er på Syddansk Erhvervsskole med base i Odense, som sammen med hele skolen bliver røgfri arbejdsplads fra den 1. august 2020.  

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-sde/ledige-stillinger/ så vi har den senest torsdag den 20. februar 2020. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 9. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test.

Læs mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og ring til bygningschef Michael Olsen på telefon 2068 1602 for en snak om stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Syddansk Erhvervsskole
Petersmindevej 1A
5000 Odense C
Kontaktperson
 
Tlf:
70109900
Adresse:
5000 Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-02-2020
Udløber:
19-02-2020
Kviknummer:
LJA-79221089
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
København, Storkøbenhavn
Københavns Universitet
Storkøbenhavn