TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HusCompagniet - Aalborg

|
Nordjylland
|
Indrykket 03-03-2021

Bygningskonstruktør

Projekterende bygningskonstruktør

HusCompagniet, Aalborg

Er du bygningskonstruktør? Så er her chancen for at projektere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

Til vores kontor i Aalborg søger vi hurtigst muligt en projekterende bygningskonstruktør.

Bliv en del af HusCompagniet

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundens drømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og tæller godt 400 kolleger fordelt på 16 kontorer over hele Danmark. Kendt for vores kvalitet og fleksibilitet er vi kåret som "Årets Husbygger" fem år i træk på www.anmeld-håndværker.dk.  

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Din dag går med at skitsere/projektere énfamiliehuse i tæt dialog med vores byggerådgivere samt afholde afklarende projekteringsmøder med såvel bygherre som byggeledere og ikke mindst kollegaer i tegnestuen. Derudover vil en stor del af din dag gå med færdigprojektering af vores byggesager så de er klar til vores underleverandører og håndværkere.

Dine opgaver er:

 • Skitsetegning til salgsafdeling og deltagelse i møder med kunderne
 • Projektering og konstruktion i Autodesk Revit
 • Udarbejdelse af tekniske tegninger og detaljer
 • Kontakt til vore entreprenører og leverandører samt dialog med myndigheder
 • Udarbejdelse af byggeansøgninger
 • Færdigprojektering
 • Klargøring og overdragelse af projekt til opmåling og produktion

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af et team, hvor vi arbejder tæt sammen på vores projekter, både i tegnestuen, men også på tværs med salg og produktion. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Humor og godt humør værdsættes højt, her er højt til loftet og plads til at være dig selv. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde. Du kommer til en afdeling, hvor det er påskønnet, at du selv viser initiativ og er med til at træffe beslutninger. Vi arbejder i høj grad efter devisen ’frihed under ansvar’.

Bygningskonstruktør, der brænder for færdigprojektering

Du er uddannet bygningskonstruktør - gerne med baggrund som murer eller tømrer. Alternativt er det en fordel hvis du på anden vis har erfaring med den praktiske udførelse.  Det vil tælle positivt, at du har erfaring med detaljering og data i Revit.

Derudover forventer vi, at du:

 • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
 • kender til de gældende regler på området
 • er superbruger i Autodesk Revit
 • er kreativ med kendskab til arkitektur.

Da du har meget kontakt med kunder og samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er god til at kommunikere og er meget serviceminded. Du har desuden et godt øje for arkitektoniske finesser, samtidig med at du kan sikre en konstant høj kvalitet.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV senest 31. marts via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/fk4r7w/huscompagniet/ytaww7/projekterende-bygningskonstruktor

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Projekteringsleder Søren Vesterdorf Hein på tlf. 40 18 06 49.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HusCompagniet - Aalborg
Blytækkervej 18-20
9000 Aalborg
Tlf:
88622926
Kontaktperson
 
Tlf:
88622940
Adresse:
9000 Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-03-2021
Udløber:
31-03-2021
Kviknummer:
LJA-81781748
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn