TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

IB G. Jensen A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 16-04-2021

Bygningskonstruktør

Til en nyoprettet stilling søger vi en bygningskonstruktør til vores hovedkontor i Lemvig. 

SÅDAN BLIVER DIN ARBEJDSDAG

Som vores nye medarbejder kommer du til at stå for udarbejdelse af tegninger og visualiseringer samt kalkulation. Du bliver kort sagt support/backoffice til salg og projektledelse i vores afdeling for erhvervsbyggeri.

Vi vægter et godt, sjovt og udviklende arbejdsmiljø, hvor der er plads til nye idéer og udvikling. Du får stor medindflydelse på din arbejdsdag og dine arbejdsopgaver, og bliver en del af et stærkt team i rivende udvikling. 

HVEM ER DU, OG HVAD HAR DU MED I BAGAGEN?

Du er uddannet bygningskonstruktør, eller måske bygningsingeniør, og har flair for, og erfaring med, at tegne i Revit og efterfølgende visualisere i Lumion. Du er struktureret, kvalitetsbevidst og har øje for detaljen. Samtidig har du flair for tal og kalkulation (erfaring med kalkulation er ikke et must, vi er klar til at lære dig op). Desuden har du lysten og evnen til også at have kontakt til kunder og samarbejdspartnere. 

DU BLIVER EN DEL AF

IBG Erhvervsbyg som er er en del af IB G Jensen A/S.

Vi udfører byggerier i hoved- og totalentreprise i hele landet, primært erhvervsbyggerier, skoler og idrætshaller. Vi skaber fremtidens erhvervsbyggeri og stræber altid efter at levere et produkt i høj kvalitet og have tilfredse kunder. Vi har hovedkontor i Lemvig og et satellitkontor i Køge.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en flad struktur, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet.

VI LÆGGER STOR VÆGT PÅ, AT DU KAN EFTERLEVE VORES VÆRDIER

Ærlighed og ordentlighed - Et ord er et ord, og det står vi ved. Kunder, kolleger og samarbejdspartnere kan regne med os, og vi opfører os ordentligt!

ANSØGNING

Lyder det som noget for dig, så ser vi frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. 

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  

Bemærk at vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, og derfor afholder samtaler løbende. Stillingen lukkes derfor, når vi har fundet den rette kandidat. 

YDERLIGERERE INFORMATION

Rekrutteringen foretages i samarbejde med lemo-recruitment ApS. Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller til IBG Erhvervsbyg generelt, bedes du derfor kontakte Direktør Morten Madsen på tlf. +45 2176 0776, eller mail: mm@lemo-recruitment.dk. 

Vi glæder os til at høre fra dig!  


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
IB G. Jensen A/S
Venusvej 10
7620 Lemvig
Tlf:
+4521760776
Kontaktperson
 
Tlf:
+4521760776
Adresse:
7620 Lemvig
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
16-04-2021
Udløber:
17-05-2021
Kviknummer:
LJA-81969620
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce