TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 03-08-2022

Bygningskonstruktør med interesse for modellering af installationer søges til vores tegnestue i København

• Har du mod på at indgå i et kreativt tværfagligt miljø, og tør du drømme og udfordre designprocessen?

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Hos Søren Jensen vil du blive taget godt imod af dit team, samt 160 kolleger fordelt på et kontor i København og et i Århus. Virksomhedens kendetegn er, at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. Vi er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-Site Manufacturing og næste generations byggeri.
De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.


Jobbet

Vi søger en konstruktør eller teknisk designer til tegning og modellering af El installationer. Dine arbejdsopgaver vil være indenfor BIM-modeller og digitalisering i Revit indenfor vores forskellige byggeprojekter.

Som BIM’er kommer du til at designe og modellere installationer indenfor el, og du bliver tilknyttet et tværfagligt team, som arbejder fast sammen på forskellige projekter. Du kommer til at arbejde med både store og små projekter indenfor Restaurerings- og ombygningsopgaver og/eller kontorer, kulturcentre, undervisningsinstitutioner, indstribyggeri og spændende, komplicerede specialbyggerier.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
• Designe og modellere installationer primært i Revit og i AutoCad
• Udarbejde færdigt tegningsmateriale
• Sikre levering til aftalte tid og i rette kvalitet
• Indgå i samarbejde med dit tværfaglige team som består af 20-30 personer med en teamchef og faglige eksperter inden for el, vvs/ventilation, konstruktion, og andre kompetencer.

Stillingen ønskes besat af en kandidat, der har flair for- og motiveres af modellering af el-installationer. Kandidaten skal modellere installationer i samarbejde med ingeniører og installatører, og skal endvidere koordinere el-installationer tværfagligt med øvrige installationer og konstruktioner med BIM-værktøjer.


Faglige kompetencer

Du har en faglig baggrund som konstruktør, teknisk designer eller tilsvarende. Du kan også være uddannet installatør/ingeniør eller arkitekt, og have valgt at specialisere dig som BIM designer.

Du har kendskab til den rådgivende- eller entreprenørbranchen, og modellering af tekniske installationer i Revit - og også gerne i AutoCad.

Derudover er det en fordel hvis du har kendskab til digitaleplatforme ex. Dalux eller byggeweb.

Du har generelt gode IT-færdigheder, og du begår dig professionelt både på dansk og engelsk - mundtligt såvel som skriftligt.

Det er at foretrække, dog ikke nødvendigt for at søge stillingen, at du har erfaring med bred tværfaglig modellering eller blot andre fagdiscipliner som VVS eller ventilation.

Personlige kompetencer

Du har lyst til at være en del af et team, som forstår vigtigheden af at hjælpe vores kunder videre med udvikling af deres faciliteter og gøre projekter til virkelighed!

Du ser dig selv som innovativ, handlekraftig og løsningsorienteret. Du kan lide at tage ansvar, og er indstillet på at tage beslutninger. Din kommunikationsform er åben, respektfuld og tillidsvækkende, og du kan lide at arbejde i et team og på tværs af faggrænser.

Du er kvalitetsbevidst og har en naturlig opfølgende tilgang. Du er selvkørende og har både evnen og viljen til at eksekvere. Du ser forandringer som en selvfølgelig del af udviklingen, og har lyst til at være med i et robust team i København.


Har ovenstående givet dig lyst til at søge job hos os?

Send ansøgning og CV via linket her på siden. Ansøgninger behandles så vidt muligt løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Hvis du har spørgsmål til job eller virksomhed, er du velkommen til at kontakte Teamchef Martin Holmsgaard Wessberg på mail: mhw@sj.dk eller mobil 24298523.

Du kan læse mere om Søren Jensen og vores projekter på hjemmesiden www.sj.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S
Frederiksborggade 1
1360 København K
Kontaktperson
 
Tlf:
20181993
Adresse:
1360 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
03-08-2022
Udløber:
27-09-2022
Kviknummer:
LJA-83892657
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed